We waren al een tijdje op zoek naar een geschikt vakantiehuis in de Middellandse Zee. Ofwel paste de locatie niet, ofwel voldeed het huis niet aan onze verwachtingen. We stonden echter vooral wantrouwend tegenover de makelaars, omdat ze in feite alleen geïnteresseerd waren in een snelle deal en niet in het vinden van een geschikte woning voor ons.

Vaak zetten zij ons ook onder druk om snel een beslissing te nemen en een aanbetaling te doen, omdat er veel andere belangstellenden zouden zijn. Tom van Nardia was hier anders. Zelfs het contact was uniek: meestal moesten wij dagen en weken wachten op een antwoord van de makelaars met wie wij contact hadden opgenomen. Tom belde ons binnen een half uur terug om zich voor te stellen en ons te bedanken voor onze aanvraag.

Dat alleen al was een nieuwe ervaring voor ons. Toen het op de eigenlijke aankoop aankwam, vergezelde Tom ons zelfs bij het kopen van meubels – een hele dag lang! Wat allesbehalve vanzelfsprekend is. Natuurlijk waren er de gebruikelijke Spaanse incidenten tijdens het koop- en bouwproces: de notaris kwam bijvoorbeeld 3 uur te laat op de afgesproken afspraak, de meubelleveranciers vergaten een meubelstuk of een stuk meubilair te leveren.

Huis Kopen Andalusie: Advies

veranderd, enz. Natuurlijk kan Tom dit slechts in beperkte mate voorkomen, maar hij had altijd een open oor en probeerde dan alles voor ons te regelen. Wij danken Tom voor zijn steun en delen graag onze ervaringen met nardia, maar ook die met de autoriteiten, bouwers en advocaten met hem, alsmede rechtstreeks met de klanten van nardia, om iets terug te doen voor Tom/nardia, zodat de zeer goede servicekwaliteit van Tom bekend wordt en de koopfase van zijn klanten een prettige en plezierige ervaring wordt. makelaar Spanje.

Sinds 6 weken te koop bij Nardia en nu reeds door Tom al verkocht (makelaar Spanje). Zeer snelle en correcte afhandeling! Vriendelijke groet, Ron 11 april 2019 Hallo Tom, Ik wil je hartelijk bedanken voor je goede en vakkundige verkoop van mijn huis op Cumbre del Sol. Met plezier beveel ik u aan anderen aan en ook mijn huidige huis zal ik, over een paar jaar, weer in uw handen leggen.

De 10 Best Bezochte Huizen Portals Van Spanje Op Een Rij

Hij wist als één van de weinigen iets te laten zien dat aan ons verlanglijstje voldeed. Met veel enthousiasme en een goede kennis van zaken zijn we dankzij zijn super begeleiding nu de trotse eigenaren van een prachtig huis in aanbouw. Vorige week weer een aantal dagen in Spanje geweest om de bouw te bekijken en zaken te regelen.

Hij ging met ons op pad om tegels, keuken, sanitair e. d. uit te zoeken. Wel heel fijn als je zelf geen vloeiend Spaans spreekt. emigreren naar Spanje. Ook houdt hij ons via foto’s regelmatig op de hoogte van de bouwvorderingen. Wij gingen dus met een gerust hart weer naar huis. Ook alle administratieve zaken regelt hij vakkundig.

Henk en Hilde van Dijk. (Via Facebook nardia real estate agency) June 13th 2016 Un court message Monsieur Tom Briijnzeel pour vous remercier de vos délicates attentions. Je tiens à vous dire comment j’ai apprécié les services de Monsieur Tom… Homme, fière, intègre, calme, accueillant et souriant et sans oublier son professionnalisme (polyglotte).

Alles inladen en wegwezen

Het eerste wat in de verhuiswagen zat was mijn  J-Line Wanddecoratie van  Sweet & Lovely Home Decoration. Het motto van J Line is ‘pleasure of living’ en dat sluit heel goed aan bij wat we bij Sweet & Lovely Home Decoration willen uitdragen. Een huis moet niet alleen een gebouw zijn dat je beschermt tegen de elementen, maar vooral ook een plek waar jij en je gezinsleden helemaal op jullie gemak zijn.

Het toevoegen van woondecoratie naar je eigen smaak helpt hier uitstekend bij, omdat het ervoor zorgt dat het echt jouw of jullie plekje wordt. Bekijk daarom snel de prachtige J Line decoratie in onze webshop en kijk welke items perfect zullen staan in jouw tuin, op je balkon of in je woning.