Hoewel veel uitgaven onvermijdelijk zijn, zijn er genoeg manieren om de kosten laag te houden door vooruit te plannen, prijzen te vergelijken en na te denken over uw verhuisopties en uitgaven. Met een goede strategie zult u zich sneller thuis voelen en ontspannen in het nieuwe huis en genieten van betFIRST spelletjes, films kijken enz.

U moet professionele verhuizers inhuren om deze specifieke redenen:

 

  • Ze zijn snel. Als tijd voor u van belang is, is het inhuren van professionele verhuizers heel zinvol. Vrienden en familie bedoelen het misschien goed, maar mijn ervaring is dat ze een verhuizing veel langer laten duren dan nodig is. Professionals weten hoe ze mensen snel en efficiënt kunnen verhuizen.
  • Ze komen op het juiste moment. Het kan moeilijk zijn om vrienden en familie hun schema’s op elkaar af te stemmen. Dit betekent dat u misschien genoegen moet nemen met een verhuizing die in ploegen wordt uitgevoerd. Ook dit kost tijd die u kunt gebruiken om te werken, uit te pakken, of andere projecten te voltooien.
  • Ze brengen een vrachtwagen mee. Zelfs als het een lokale verhuizing is, brengen ze een vrachtwagen mee die de juiste grootte heeft voor uw verhuizing zodat u geen tijd verliest met het heen en weer rijden tussen uw oude en nieuwe huis.
  • Ze brengen gereedschap mee. Verhuizers brengen handkarren, handgereedschap en andere dingen mee die het verhuizen makkelijker maken – u hoeft niet meer te wachten tot uw neef naar de bouwmarkt rent om een schroevendraaier te halen zodat u uw boekenplanken uit elkaar kunt halen.
  • Ze maken niet zoveel dingen kapot. Professionele verhuizers weten niet alleen beter dan amateurs hoe ze uw spullen moeten beschermen tijdens een verhuizing, u hoeft zich ook niet ongemakkelijk te voelen als een van hen toch de antieke spiegel van uw grootmoeder laat vallen.
  • Je hoeft ze niet te voeren. Het is alleen maar beleefd om vrienden en familie eten te geven als ze je helpen verhuizen. Als uw verhuizing in etappes plaatsvindt, zult u meerdere maaltijden moeten verzorgen. De kosten van deze maaltijden lopen op, dus houd rekening met deze hoffelijkheidsmaaltijden wanneer u de kosten van professionele verhuizers vergelijkt met een doe-het-zelf klus.
  • Als je weinig geld hebt of als je maar een paar dingen te verhuizen hebt, is het vaak zinvol om het zelf te doen. Maar als u over enige budgettaire flexibiliteit beschikt en tijd en stress wilt besparen, is het zinvol professionele verhuizers in te schakelen.

Hoe te besparen op veel voorkomende verhuiskosten

Verhuiskosten lopen op. In veel gevallen is de beste manier om deze kosten laag te houden het van tevoren plannen van uw aankopen door te winkelen voor de verkoop, offertes te vergelijken, en het claimen van freebies (zoals verhuisdozen) van het werk of vrienden. Als uw verhuizing verband houdt met een nieuwe baan, kunt u de verhuiskosten misschien aftrekken van uw belasting.

Er zijn een aantal veel voorkomende verhuiskosten waar u eenvoudig geld op kunt besparen:

  1. Inpakken

Je weet nooit hoeveel spullen je hebt totdat je begint met inpakken. Bij een verhuizing – vooral over lange afstanden kan veilig inpakken vaak een aanzienlijk verschil maken in de staat van uw bezittingen als ze eenmaal op uw bestemming zijn aangekomen, dus zorg ervoor dat u voldoende dozen, tape en noppenfolie bij de hand hebt.

Verzamel verpakkingsmateriaal. Begin zo snel mogelijk met het verzamelen van verpakkingsmateriaal. Vraag om oude dozen op het werk (sommige bedrijven hebben een speciaal beleid over het mee naar huis nemen van dozen of gebruikt verpakkingsmateriaal, dus vraag het aan uw leidinggevende voordat u begint met het verzamelen van dozen) en vraag vrienden en buren om hun dozen, oude melkkratten, en verpakkingsmateriaal.

Verminderen/Recyclen. Verhuizen is een goed moment om spullen uit te laden die u zelden of nooit gebruikt. Begin uw verhuizing met het sorteren van uw bezittingen. Een garageverkoop kan u wat geld opleveren om te helpen met uw verhuizing, terwijl u tegelijkertijd de tijd en rompslomp van het verhuizen van ongewenste spullen elimineert.