Piano Verhuizen

Piano verhuizen

Piano verhuizen

Een piano verhuizen is een vak apart. Een piano is een enorm kwetsbaar en vaak erg kostbaar instrument. Niet alleen is een piano ontzettend zwaar, een piano weegt makkelijk 300 kilo, maar ze zijn ook erg onhandig. Daarom is het vrijwel onmogelijk om een piano een trap op of af te krijgen.

Wanneer u een piano moet verhuizen is het dus altijd verstandiger om dit door een professioneel bedrijf te laten doen.

Professioneel en zonder zorgen

StudentVerhuizers is gespecialiseerd in het verhuizen van piano’s.

Dankzij jarenlange ervaring weten onze verhuizers precies wat ze moeten doen wanneer ze een piano verhuizen. Wij nemen graag deze klus van u over, zodat uw piano zonder zorgen van de oude locatie naar de nieuw locatie komt.

Hoe gaat een piano verhuizen

    • Om de buitenkant van de piano te beschermen tijdens transport wordt deze altijd ingepakt met dekens en vervolgens met stretchfolie. Op deze manier krijgt de piano extra beschermlagen.
    • Wanneer wij een zware piano verhuizen, werken we minimaal met 4 verhuizers.
    • Eenmaal in de bus wordt de piano stevig vastgezet met spanbanden. Dit voorkomt dat de piano omvalt en er schade ontstaat aan de binnen- of buitenkant.

Trap of Lift

Vanwege de omvang en het gewicht van een piano verhuizen we deze nooit via de trap. Wanneer er geen lift aanwezig is zullen we gebruik maken van een verhuislift.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wilt u binnenkort een piano verhuizen en overweegt u dit door een professioneel bedrijf te laten doen? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan.