FAQ items aan het laden...
Diensten2018-10-15T19:00:07+02:00

Reserveer uw verhuis 1 week op voorhand en ontvang 5% vroegboekkorting.

Goedkoop verhuizen binnen en buitenland

Goedkoop verhuizen met een professionele en betrouwbare verhuisservice? Dat kan door heel Nederland! Of het nou gaat om een kleine verhuizing, gezinsverhuizing, seniorenverhuizing, bedrijfsverhuizing of internationale verhuizing. Met ruim 150 verhuizingen per week is StudentVerhuizers de betaalbare oplossing voor al uw verhuizingen en transporten.

Wij verhuizen niet alleen studenten maar bieden onze diensten aan voor iedereen die goedkoop wil verhuizen. Door professionele verhuizers in combinatie met streng geselecteerde verhuisstudenten in te zetten, kunnen wij onze diensten veel goedkoper aanbieden dan een erkende verhuizer, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit.

Met standplaatsen in Rotterdam, Amsterdam, Den Haag en Utrecht staan wij snel voor u paraat.

Alle voordelen van StudentVerhuizers

Bij StudentVerhuizers staat klanttevredenheid hoog in het vaandel. Wij zijn pas tevreden als u het bent. U ontvangt ervaren werkmensen over de vloer die u met liefde en zorg helpen u spullen veilig en efficiënt op de nieuwe locatie te krijgen.

Daarbij staat u bij StudentVerhuizers vrij om zelf te bepalen in hoeverre u zelf wilt meehelpen met uw verhuizing. Maakt u zelf van te voren alles verhuisklaar of heeft u een helpende hand nodig bij het inpakken of (de)montage werkzaamheden?

Alles is bespreekbaar, het is zelfs mogelijk om vooraf uw budget aan te geven zodat wij op basis hiervan kunnen schatten, in welke mate wij u van dienst kunnen zijn.

Met spoed verhuizers nodig?

Wij onderscheiden ons van andere verhuisbedrijven door van A tot Z met de klant mee te denken. Naast dat wij ons uiterste best doen u zo goedkoop mogelijk te kunnen verhuizen bieden wij u ook verhuisadvies en tips.

Wij weten dat voor veel van onze klanten verhuizen een stressvolle situatie is, door u van begin tot eind goed te ondersteunen en met u mee te denken, nemen wij u een hoop zorgen uit handen.

Alle verhuizers zijn goed getraind en communiceren helder. Tijdens de verhuizing heeft u 1 aanspreekpunt en kunt u uw wensen makkelijk doorgeven, zodat alle meubelstukken in de juiste kamer staan en u achteraf niet meer zelf hoeft te sjouwen.

Naast de verhuisservice helpen wij u ook met het opleverklaar maken van uw oude woning of met klussen in uw nieuwe woning. Een lampje ophangen, muurtje schilderen of laminaat leggen? Voor onze handige klussers is geen enkele klus te klein of te groot. Wij zetten graag de puntjes op de i.

Voordelen

 • Binnen 24 uur een offerte
 • Altijd goedkoop verhuizen
 • Ervaren inzichtrijke verhuizers
 • Professioneel verhuismateriaal
 • Verzorgde 22m3 verhuiswagens
 • Verhuizing makkelijk in te plannen
 • Goed advies en dito begeleiding
 • Heldere communicatie
 • Verhuizing makkelijk inplannen
 • Geen addertjes onder het gras

Verhuizen met spoed

Met regelmaat worden wij gevraagd of wij met spoed kunnen verhuizen. Dit kan bijvoorbeeld door een relatiebreuk of scheiding. Ook met spoedverhuizingen hebben wij dus inmiddels ruime ervaring. In discretie verhuizen kan soms lastig zijn.

Vaak is een vereiste om de verhuizing uit te voeren tussen bepaalde tijdstippen en wordt gevraagd om zodanig te verhuizen zonder dat de partner dit door heeft en weet waar de nieuwe woning is. Met al deze zaken houden wij rekening en bieden daarbij ook graag een steuntje in de rug.

Onze verhuismanager voorziet u graag van advies en kan eenvoudig een offerte voor u opstellen. Als u woont in Rotterdam, Den Haag, Amsterdam, Utrecht, of in de omgeving van de randstad kunnen wij u vaak al dezelfde dag of de volgende dag van dienst zijn.

Bij spoedverhuizingen verzoeken wij u vriendelijk telefonisch contact met ons op te nemen, zodat de verhuizing direct ingepland kan worden.

Verhuiswagen met professioneel verhuismateriaal

StudentVerhuizers beschikt over een groot wagenpark met goedverzorgde 22m3 en 35m3 verhuiswagens met hydraulische laadklep. In alle verhuiswagens zijn standaard alle benodigde verhuismaterialen aanwezig.

U kunt hierbij denken aan een grote stapel verhuisdekens, spanbanden, maar ook rolmaterialen als steekwagens, hondjes en trolleys waarmee alles zeer efficiënt en schadevrij de verhuiswagen ingerold kan worden.

Naast de stapel verhuisdekens die gebruikt wordt om u inboedel netjes mee te beschermen, kunt u er ook voor kiezen om bepaalde meubelstukken extra te laten wrappen in stretchfolie. Doordat de inzichtrijke verhuizers goed gebruik maken van de verhuis gereedschappen, zal de verhuizing zeer efficiënt en veilig verlopen.

U kunt op aanvraag ook gebruik maken van onze verhuislift of touw en blok katrol. De katrol heeft een groot verhuisnet waarin meerdere spullen in 1 keer omhoog of omlaag kunnen worden getakeld.

Goedkoop verhuizen nationaal of binnen Europa

Met standplaatsen in Rotterdam, Den Haag, Amsterdam, Utrecht en Eindhoven bieden wij onze goedkope verhuisdiensten aan door heel Nederland.

Gaat u verhuizen naar het buitenland, dan is dit ook geen probleem. Wij hebben naast onze nationale verhuizingen ook minimaal 5 verhuizingen per maand binnen Europa. Zo verhuizen wij met regelmaat naar België en Frankrijk, maar hebben wij ook verhuist naar Spanje, Londen, Italië en Zwitserland.

Goedkoop verhuizen door heel Nederland en Europa is nog nooit zo makkelijk en goedkoop geweest. Wacht niet langer en laat u volledig ontzorgen door onze verhuismanager. Deze informeert u met liefde over alle mogelijkheden en houdt rekening met uw budget.

Wij zijn gemakkelijk bereikbaar per email, telefoon of door het invullen van het snelle offerte formulier.

Een goedkope transportservice door heel Belgie en Europa

Transport nodig voor uw bankstel of wasmachine? Naast een complete verhuisservice biedt StudentVerhuizers ook een zeer flexibele en eenvoudig inzetbare transportservice. Wij bieden onze transportdiensten niet alleen aan in en in de omgeving van Antwerpen, Brussel, Gent, mechelen, Hasselt en Brugge, maar door heel Belgie en/of Europa.

Zo hebben wij in het verleden al heel wat ritjes naar Engeland, België, Duitsland, Frankrijk en Spanje mogen uitvoeren.

Het komt ook voor dat klanten ervoor kiezen zelf de kleine spullen te verhuizen en slechts hulp nodig hebben bij het transporteren van de grote meubelstukken en het witgoed.

Transport met verhuizer en verhuiswagen

U kunt dankzij onze transportservice nog meer besparen. Wij bieden onze transportservice aan vanaf €55,- per uur. U ontvangt dan een verhuizer, een 20m3 verhuiswagen met laadklep en verhuismaterialen zoals een grote stapel verhuisdekens, steekwagens en hondjes. Uiteraard is het ook mogelijk om meerdere verhuizers in te schakelen, u betaalt dan €25 euro per uur per verhuizer extra.

Waarom zou u zelf nog een bus moeten huren bij een busverhuurbedrijf? U bent vaak duurder uit door zelf een bus te huren, als u slechts 1 of 2 meubelstukken wilt transporteren. Met StudentVerhuizers bespaart u niet alleen geld en tijd maar ook uw rug, want bij onze transportservice worden alle objecten precies afgeleverd op de plek waar deze moeten staan.

Voordelen

 • Snel inzetbaar
 • Professionele rolmaterialen
 • Beschermmaterialen aanwezig
 • Verhuiswagen met hydraulische laadklep
 • Inzichtrijk personeel
 • Alles-in-1 prijs per uur
 • Meerdere verhuizers inschakelbaar
 • Ook inzetbaar voor ontruimingen

Flexibele transportservice voor zakelijk gebruik

Voor onze zakelijke klanten bieden wij transportoplossingen op maat. StudentVerhuizers beschikt over een modern en goed onderhouden wagenpark en ervaren personeel. StudentVerhuizers kijkt altijd naar een efficiënte en betaalbare oplossing.

Zo hebben wij met verschillende online meubelzaken contracten, dat wij 1 keer per week of indien nodig vaker de bezorging doen van meubelstukken.
Dankzij onze flexibele manier van werken is het voor de transporteurs ook geen enkel probleem om een helpende hand te bieden bij de (de)montage werkzaamheden.

zakelijke transportservice

Heeft u een bedrijf in of in de omgeving van Amsterdam, Rotterdam, Den Haag of Utrecht en bent u op zoek naar een betrouwbaar en flexibel transportbedrijf dan bent u bij StudentVerhuizers aan het juiste adres. Door middel van een flexibel transportcontract kunnen wij nog scherpere prijsafspraken met u maken. Maatwerk is een vereiste, daardoor bespreken wij graag vooraf al uw wensen en kunnen wij door de inzet van ervaren verhuisstudenten concurrerende prijzen bieden.

Online aankopen gedaan en transport nodig?

Heeft u een aankoop gedaan op marktplaats en wilt u deze graag thuis bezorgd hebben of heeft u net een bankstel gekocht en heeft uw meubelzaak geen transport middelen om de bank direct bij u thuis te bezorgen? Dan staat Studentverhuizers graag voor u klaar.

Met vestigingen in Amsterdam, Utrecht, Den Haag en Rotterdam en een ruim wagenpark kunnen wij u vaak nog dezelfde dag van dienst zijn. Zoek niet langer naar een voordelig transportbedrijf. De transportservice van StudentVerhuizers is de betaalbare en kwalitatief hoogwaardige oplossing.

U bent slechts één telefoontje of mail verwijderd van uw transport. Wij staan u graag te woord om al uw vragen te beantwoorden.

Goedkoop ontruimen met onze handige ontruimservice

Bij een ontruiming komt meer kijken dan u verwacht, het kan voorkomen dat u zelf geen tijd heeft of een helpende hand goed kunt gebruiken. Dankzij onze ruime ervaring in ontruimingen, groot of klein, bent u bij StudentVerhuizers aan het juiste adres.

Vooraf wordt besproken wat uw wensen zijn of het nou gaat om het bezemschoon opleveren van uw oude woning of bijvoorbeeld een complete inboedel ontruiming na een overlijdensgeval. Ons team van ervaren ontruimers staat voor u paraat. Wacht niet langer, u bent slechts 1 klik verwijderd van een geheel vrijblijvende offerte.

Wij denken aan alles bij uw woningontruiming

Bij het ontruimen van woningen worden er vaak eisen gesteld door de eigenaar of verhuurder. U dient de woning binnen een beperkte tijd, in dezelfde staat zoals u deze destijds heeft betrokken, op te leveren. De muur moet worden gewit, het laminaat moet eruit, maar vergeet vooral niet de gaatjes in de muren op te vullen.

Als het om verhuizen, klussen en ontruimen gaat zijn wij net Tefal “wij denken aan alles”!

Om onnodige boetes te voorkomen kunt u zich laten informeren over de mogelijkheden en kunt u eenvoudig de oplevercriteria doorgeven aan de ontruimmanager. Deze maakt een ontruimplan voor elk budget. En dat elke dag van het jaar, zelfs op feestdagen. Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan!

Voordelen

 • Ontruimen voor elk budget
 • Kwalitatieve ontruimservice
 • Discreet ontruimen mogelijk
 • Benodigde gereedschappen aanwezig
 • Heldere communicatie

Goedkoop ontruimen en bezemschoon opleveren van uw pand

Vaak worden er hoge bedragen gevraagd voor het ontruimen van een woning of bedrijfspand. StudentVerhuizers is dan de betaalbare oplossing. Wij streven ernaar om uw ontruiming zo goedkoop mogelijk uit te voeren, zonder dat ten koste gaat van de kwaliteit.

Onze ontruimservice is een betrouwbare partij die aan alle zaken omtrent het ontruimen denkt.
Professionaliteit is een vereiste.

Zo werken wij onder andere voor overheidsinstellingen, woningcorporaties en makelaars die hoge kwaliteitseisen stellen. Ook bij particulieren levert ontruimservice een hoogwaardige dienst.

bedrijfspand ontruimen

Mocht u meer informatie willen ontvangen over het ontruimen? Onze ontruimmanager beantwoordt graag al uw vragen en voorziet u van nuttige tips.

Ontruiming na overlijden

Een ontruiming na overlijden is een emotioneel ondernemen voor velen. Vaak wordt dit liever uit handen gegeven aan een derde partij.

Met regelmaat ervaren wij dat er geen geïnteresseerden zijn in de overgebleven inboedel, waardoor bepaalde objecten naar een opslagplaats of kringloopwinkel moeten worden gebracht. Voor StudentVerhuizers is dit geen enkel probleem. In overleg met u komen wij altijd tot een oplossing op maat. Ook voor een lager budget is dit mogelijk.

Meer weten over onze ontruimservice?

Wilt u meer weten over onze ontruimservice. Of wilt u direct weten hoe goedkoop we bij u kunnen ontruimen?

Neem contact met ons op of vraag direct vrijblijvend een ontruimofferte aan, zo weet u snel wat de mogelijkheden zijn.

Handige klussers staan voor u paraat

klusjesman

Uit ervaring weten wij dat bij het verhuizen vaak extra klussen komen kijken, klusjes waar u zelf niet aan toe komt of die u liever uit handen geeft.

De oude woning moet bijvoorbeeld opleverklaar gemaakt worden of in de nieuwe woning moet een muurtje worden gewit, een laminaat vloer worden gelegd of simpelweg een lampje worden aangesloten.

Bent u op zoek naar een goedkope klusser? Dan zijn onze handige studentklussers met ruime ervaring in het vak u graag van dienst.

Evenals onze budget verhuisservice is onze klusservice zeer helder en betaalbaar doordat wij werken met goedkopere student werkkrachten. Alle Studentklussers zijn streng geselecteerd op vakmanschap en hebben al een hele hoop klanten tevreden gemaakt met hun expertise en flexibele manier van werken.

Naast de grote steden Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en Den Haag bieden wij onze klusservice aan in de gehele randstad. Om u een beeld te geven wat voor klussen wij doen treft u onderstaand een greep uit onze klusservice diensten aan.

 • Boor- en timmerwerkzaamheden
 • Muur witten / schilderen
 • Lamp ophangen
 • Installeren elektronica
 • Behangen
 • Behang verwijderen
 • Laminaat leggen
 • Schuurwerkzaamheden

De klusser met ervaring en liefde voor het vak

Geen klus is te groot of te klein. Al onze handige klusjesmannen helpen u met liefde met verschillende klussen in en rondom uw woning en zijn pas tevreden als u het bent.

Of het nou gaat om een lampje ophangen of een halve verbouwing. Vooraf worden al uw wensen helder besproken met onze klusvoorman.
Bij grotere of meerdere klussen kan de klusvoorman eventueel bij u langs komen om een totaal prijsschatting te maken. Wij leveren altijd maatwerk en denken graag met u mee zodat u zo voordelig mogelijk uit bent.

U kunt van te voren zelf bijvoorbeeld alle benodigde materialen vooraf in huis halen? Zo niet, beschikken onze klussers over voldoende gereedschap om alle klussen uit te voeren. U ontvangt nog meer korting op uw klussen als u de verhuizing door ons laat uitvoeren. Wacht niet langer en laat uw verwachtingen overtreffen door onze uitmuntende klusservice.

klusser studentverhuizersVoordelen

 • Voordelige werkkrachten
 • Handige klussers met twee rechterhanden
 • Geen overbodige expertise
 • Professioneel gereedschap
 • 100% tevredenheidsgarantie

Goedkope klusser in huren?

Wanneer u ook een goedkope klusser wilt in huren vraag dan vrijblijvend een klusofferte aan

Goedkoop verhuislift huren

Voordelig een verhuislift huren kan eenvoudig met de verhuisliftservice van StudentVerhuizers. Dankzij de inzet van verschillende type verhuisliften zijn wij zeer flexibel en kunnen wij op vrijwel elke locatie een verhuislift plaatsen.

Alle verhuisliften worden bediend door een professional die ook meehelpt met alle sjouwwerkzaamheden. De liften worden periodiek gekeurd en voldoen aan alle actuele veiligheidseisen. Wil je advies of extra informatie over een verhuislift huren in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht of Den Haag? Bel dan vrijblijvend naar 085 201 3333 of vraag een offerte aan.

Daarom een verhuislift huren met vakkundige bediening

Waarom zou je als leek zelf een verhuislift huren en door onkunde het risico lopen om schade aan je pand of de te liften items te veroorzaken? Wij van StudentVerhuizers bieden altijd maatwerk oplossingen en kunnen je snel van dienst zijn met een verhuislift huren in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag of omstreken, vaak al dezelfde dag!

Wil je er toch zeker van zijn dat we beschikbaar zijn maak dan van tevoren een afspraak door te bellen of mailen. Onze verhuislift specialisten hebben ruime ervaring en denken in oplossingen, wij zullen altijd adviseren hoe de verhuislift het best geplaatst kan worden. Ben je benieuwd naar de kosten voor een verhuislift huren, bel dan geheel vrijblijvend naar 085 201 3333!

Hoe kan ik een verhuislift huren?

Een verhuislift huren kan gemakkelijk door het offerte aanvraag formulier in te vullen of te bellen. Als je met spoed een verhuislift wilt huren in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag dan adviseren we je om te bellen naar 085 201 3333. Mocht je aanvullende vragen hebben dan staan onze verhuislift specialisten je graag geheel vrijblijvend te woord.

Een verhuislift huren in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag met assistentie is nog nooit zo eenvoudig geweest. Het enige wat je hoeft te doen is bellen of mailen wij zullen je dan en de afspraak is binnen no time gemaakt.

Voordelen verhuislift huren

 • Verhuislift huren inclusief professionele bediening met ruime expertise
 • 24 uur spoed service 7 dagen per week
 • In het weekend beschikbaar zonder meerprijs
 • Bespaar op je verhuizing door de efficiëntie van een verhuislift
 • Ook inzetbaar voor losse meubelstukken of witgoed
 • Gratis gebruik van verhuisdekens en inpakfolie ‘s
 • Gratis gebruik van professionele verhuishondjes en spanbanden
 • Voordelig en Snel inzetbaar ook voor spoed verhuizingen
 • Voordelig verhuislift huren in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht
 • Altijd maatwerk en een heldere communicatie
 • Je bent verzekerd tegen schade aan pand of te liften object(en)

Tarieven

Verhuislift inclusief bediening: €59,- per uur (minimaal 2 uur)
Objectservice (1-3 objecten): €79,- per opdracht (max 30min)
Extra verhuizer: €40,- per verhuizer

Alle bovenstaande zijn exclusief voorrijkosten, deze zijn afhankelijk van de woonplaats, wil je snel meer informatie over de totaalprijs neem dan contact op met onze verhuisliftspecialisten 085 201 3333.

Wanneer kan ik een verhuislift huren?

Een verhuislift huren kan ter ondersteuning van je verhuizing, maar kan ook prima worden ingezet om slechts enkele losse items naar boven of beneden te liften. Denk hierbij aan:

 • Piano’s
 • Witgoed: wasmachine, drogers, (Amerikaanse) koelkasten, vriezers, etc.
 • Kluizen
 • Kasten
 • Bankstellen
 • Bedden
 • Fitnessapparatuur

verhuislift hurenJe hebt bijvoorbeeld een nieuw bankstel gekocht die te groot is om via het trappenhuis naar boven te brengen een verhuislift huren is dan een handige oplossing om de bank schadevrij omhoog te brengen. Indien je maximaal 3 grote losse objecten wilt liften kan je gebruik maken van de objectservice je betaalt dan voor een half uur slechts €80,- (exclusief voorrijkosten).

Een verhuislift huren is ook verstandig als je gaat verhuizen en er veel gelopen moet worden denk aan de trappen of een lange gallerij. Dankzij een efficiëntere uitvoering met de verhuislift zal je uiteindelijk besparen op de totale kosten van je verhuizing.

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?

Bespaar je je rug en je verhuiskosten. Een verhuislift huren in en omgeving van Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag kan snel. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan en laat je verassen door onze aangename tarieven.

Waar moet ik rekening mee houden bij het huren van een verhuislift?

Een goede voorbereiding is het halve werk, houd dus rekening met de volgende zaken:

 • Kan de lift geplaatst worden? De lift kan tot maximaal 10 meter van het pand geplaatst worden. Het liefst zo dicht mogelijk tegen de gevel wegens stabiliteit.
 • Een verhuislift huren voor een uur staat gelijk aan ongeveer 10m3 (kubieke meter)
 • Meet de te liften items op of ze door het raam of de deur passen.
 • De grootste lift heeft een totaal hefvermogen van 350 kg.
 • Zorg voor voldoende parkeerplaats om de lift te plaatsen. Het is verboden om over auto’s of voertuigen heen te liften.
 • De lift kan niet geplaatst worden op een zachte ondergrond als gras, zand of aarde.
 • Ga zelf na of het aanvragen van een vergunning nodig is bij u gemeente.
 • Bij de verhuislift zit altijd 1 professionele verhuizer die ook de lift bediend, bij grote items is het verstandig om een extra verhuizer in te schakelen, zelf meehelpen mag uiteraard ook.

Algemene informatie over de verhuisliften

Wij beschikken over twee type verhuisliften: kleine verhuisliften op een aanhangwagen en grote verhuisliften die zijn gebouwd op een chassis van een wagen.

Type 1 (kleine verhuislift) Verhuislift op aanhangwagen

 • Hefvermogen tot 200kg
 • Tot en met de 5de verdieping (18 meter)
 • Gewicht verhuislft < 750kg
 • Afmetingen ingeklapte verhuislift: L 5,2 m x B 1,3m x H 2,2m

Type 2 (grote verhuislift) Verhuislift op autochassis

 • Hefvermogen tot 400kg
 • Tot en met de 9de verdieping
 • Gewicht totale verhuislift < 3300kg
 • Afmetingen ingeklapte verhuislift L 5,5 x B 1,85 x H 3,3m

Alle verhuisliften beschikken over een uitklapbaar verhuisplateau de afmetingen van het verhuisplateau zijn van beide type liften: 1,3 meter x 2,5 meter geopend.

De professionele inpakservice van StudentVerhuizers

inpakservice

Een verhuizing is vaak een hele onderneming. Een goed begin is dus het halve werk. Wij adviseren onze klanten dan ook altijd op tijd te beginnen met het inpakken en de voorbereidende werkzaamheden.

Uit ervaring weten we dat de meeste klanten het verhuis klaar maken van de inboedel een hele rompslomp vinden die ze liever uitbesteden.

Hier spelen wij handig op in door het leveren van een professionele inpakservice. Door de grote vraag naar inpakhulp hebben wij in de loop der jaren onze inpakservice geprofessionaliseerd.

Veel klanten ervaren het als zeer prettig om een professional erbij te hebben die het inpakwerk uit handen neemt. Ook benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Onze verhuisspecialist vertelt u met alle liefde over de mogelijkheden. Bel voor meer informatie 085 201 3333.

Waarom gebruik maken van de inpakservice?

professioneel inpakkenWaarom zelf moeilijk doen als je gehele inboedel binnen no time ingepakt en verhuis klaar gemaakt kan worden door onze handige inpakstudenten.

Wij nemen zelf alle inpakmaterialen mee. Denk hierbij aan; de dozen, de sealfolies en noppenfolies.

Voor uw garderobe hebben wij speciale garderobe dozen en voor uw bankstel en matrassen hebben wij speciale plastic beschermhoezen.

Zelfs uw elektronica als televisies en audiosystemen worden met zorg ingepakt in speciale elektronica dozen. Bespaar u zelf een hoop moeite en laat u aangenaam verassen door onze handige inpakservice.

Onze Inpakservice bestaat uit

 • Professioneel inpakken en labelen van de dozen
 • Demonteren en inpakken van kasten, bedden e.a. meubels
 • Loskoppelen, uitlekken en inpakken van witgoed
 • Inpakken van bankstellen en matrassen met hoezen
 • Insealen van (hoog glans) meubelen met speciale meubelfolie
 • Demonteren en inpakken van elektronica als televisie en geluidinstallaties
 • Inpakken van piano’s , vleugels e.a. instrumenten
 • Meenemen van uw oude meubels voor de studentenkringloop

Hoe gaat de inpakservice te werk?

Neem telefonisch contact op met onze verhuisspecialist

Deze zal u voorzien van handige informatie en uw wensen achterhalen. In overleg met u zal worden ingeschat hoeveel dozen en inpakmateriaal er nodig is voor het professioneel inpakken van de inboedel.

Wij nemen op de inpakdag zelf de dozen en inpakmaterialen mee

De meeste mensen kiezen ervoor om een dag voor de verhuizing de inboedel in te laten pakken, maar dit kan uiteraard ook al enkele dagen voor de verhuizing.

Het verhuisklaar maken

De inpakservice heeft als doel om de verhuisdag zo vlot mogelijk te laten verlopen door middel van een goede voorbereiding. Dit zullen wij doen door alle kleine items zoveel mogelijk in dozen te stoppen, de meubels te demonteren of in te pakken met folie en alles zoveel mogelijk klaar te zetten voor de verhuisdag.

De inpakstudenten zullen zelf beoordelen of bepaalde meubels gedemonteerd moeten worden. Dozen en items kunnen indien gewenst worden gelabeld zodat op de verhuisdag de verhuizers precies weten naar welke kamer alles gebracht moeten worden.

Inpakservice team

Ons inpakteam bestaat uitsluitend uit ervaren verhuisstudenten en gediplomeerde verhuisvoormannen die beschikken over de juiste vakkennis om een inboedel op professionele wijze in te pakken. Zo bent u er altijd zeker van dat uw meubels de juiste bescherming krijgen die nodig is.

De kans op schade zal worden geminimaliseerd en de verhuizing kan zonder onnodige stress worden uitgevoerd. Vaak krijgen wij als vraag om hetzelfde team van inpakkers ook in te zetten voor de verhuizing. Wij zullen uiteraard altijd ons best doen om dezelfde verhuizers in te plannen.

WAT KOST MIJN VERHUIZING?

Bij ons kan u gratis en geheel vrijblijvend een offerte op maat aanvragen. U krijgt binnen 24 uur antwoord

Ga naar de bovenkant