Reserveer uw verhuis 1 week op voorhand en ontvang 5% vroegboekkorting.

Over StudentVerhuizers

Studentverhuizers is een betaalbare verhuisservice opgericht door 2 studenten. Naast het sporten in de sportschool besloten zij met sjouw- en tilwerkzaamheden een zakcentje bij te verdienen. Uit eigen behoefte kwamen ze erachter dat veel verhuisbedrijven klauwen vol geld vragen voor een verhuizing.

Toen ontstond het idee van StudentVerhuizers: Waarom teveel betalen als er met dezelfde kwaliteit van een erkende verhuizer voor minder verhuist kan worden? Door het leveren van een uitstekende verhuisservice die er altijd naar streeft de klant zo goed mogelijk van dienst te zijn, is Studentverhuizers voornamelijk door positieve mond tot mond reclame uitgegroeid tot een gevestigd bedrijf.

Zo werkt verhuisbedrijf StudentVerhuizers over heel Belgie, we komen in Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Limburg, Vlaams Brabant, Brussel … Verder leveren we zowel nationaal als internationaal onze diensten. StudentVerhuizers gelooft in een combinatie van hard werken en een slimme aanpak. De verhuizers worden streng geselecteerd op vaardigheden, representativiteit en communicatie. Zodoende kunt u tijdens een verhuizing gemakkelijk wijzigingen doorgeven. De kracht ten opzichte van andere verhuisbedrijven is dat StudentVerhuizers aan UW portemonee denkt. Zo denken wij altijd met u mee!

Wij zien verhuizen als maatwerk en dat maakt het keer op keer een nieuwe uitdaging. Bij elke verhuizing geldt telkens opnieuw; hoe kunnen wij onze klanten zo goedkoop mogelijk verhuizen zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit.

Waarom StudentVerhuizers

badge
Verhuisfirma StudentVerhuizers is niet alleen het voordeligste verhuisbedrijf op de Belgische verhuismarkt, maar levert ook zeer professionele kwaliteit. Door de inzet van streng geselecteerde studenten in combinatie met ervaren verhuizers, kunt u de kwaliteit van een erkende verhuisfirma verwachten tegen het tarief van een goedkope verhuisservice.

Dankzij een ruim wagenpark kan onze studenten verhuisservice ruim 100 klanten per week van dienst zijn. Alle verhuiswagens zijn voorzien van professioneel verhuismateriaal, hierbij denken we aan een grote stapel verhuisdekens, spanbanden én rolmaterialen als steekwagens en verhuiskarretjes… Op aanvraag kunt u ook een katrol of verhuislift inschakelen. Wij zijn u graag zeven dagen van de week van dienst zonder hogere tarieven of weekendtoeslagen.

U kunt ons ook inzetten voor spoedverhuizingen of snelle transporten. Dankzij onze flexibele verhuisservice zijn wij u op een zeer kort termijn van dienst. Of u nou vroeg in de ochtend wilt beginnen of liever wat later op de middag. Wij zijn dagelijks van 8.00 in de ochtend tot 23.00 in de avond telefonisch bereikbaar en verhuizen van vroeg in de ochtend door tot in de late uurtjes. Studentverhuizers blinkt uit in heldere communicatie.

Behalve dat u zeer gemakkelijk uw verhuizing kunt regelen, voorzien wij u graag van nuttige informatie omtrent uw verhuizing en denken wij ook graag van A tot Z met u mee . Gemakkelijk, professioneel en goedkoop, daar staat Studentverhuizers voor. Wacht niet langer en vraag geheel vrijblijvend informatie en een verhuisofferte aan. Uiteraard kan onze verhuismanager ook geheel vrijblijvend bij u langs komen voor een bezichtiging.

Waarvoor kan u bij ons terecht?

Onze diensten zijn zeer uitgebreid. Naast een uitstekende verhuisservice kan u bij StudentVerhuizers ook terecht voor transport, ontruimen van uw woning, het huren van een verhuislift, demonteren en inpakken van uw meubelen, … We hebben zelfs handige klusjesmannen die alle klusjes in huis kunnen opknappen. Klik op een van de diensten en ontdek alle voordelen die wij u te bieden hebben.

WAT KOST MIJN VERHUIZING?

Bij ons kan u gratis en geheel vrijblijvend een offerte op maat aanvragen. U krijgt binnen 24 uur antwoord