Klusjesman inhuren

Klusjesman inhuren2018-10-15T19:01:01+02:00

Klusjesman inhuren? Dan zit je hier goed!

Professionele klusjesman inhuren

klusjesman inhurenEen klusjesman van Student Verhuizers kan alles; wel zo handig als jij midden in een verhuizing zit. Wat denk je van het behangen van de muren in je nieuwe woning of het verwijderen van het laminaat in je oude woning? De klusjesmannen van Student Verhuizers helpen je hier graag mee. En doordat onze klusjesmannen zo breed inzetbaar zijn heb jij er altijd baat bij. Wel zo fijn, toch? Een Klusjesman inhuren in Oost Vlaanderen, West Vlaanderen, Antwerpen, Vlaams Brabant, Limburg, Brussel of omstreken? Reserveer dan de klusjesmannen van Student Verhuizers.

Aan de prijs ligt het niet

Bij Student Verhuizers werken wij met transparante en behapbare prijzen. Zo kun je al gebruik maken van onze klusjesmannen voor slechts €25 per uur (vanaf 2 uur af te nemen). Vooraf zal er overleg plaatsvinden over de precieze werkzaamheden waarvoor jij de klusjesmannen nodig hebt, zodat wij de beste vakmensen op pad kunnen sturen en jouw klus optimaal wordt voltooid.

Klussen door onze klusjesmannen

Vrijwel geen enkele klus is te veel voor onze klusjesmannen. De oude woning moet bijvoorbeeld opleverklaar gemaakt worden of in de nieuwe woning moet een muurtje worden gewit, een laminaat vloer worden gelegd of simpelweg een lampje worden aangesloten. Ook overige werkzaamheden kunnen uitgevoerd worden, hiervoor dien je vooraf uiteraard wel overleg met onze helpdesk over te hebben.

Alle voordelen van Student Verhuizers op een rij

Naast dat wij een laag bedrag per uur vragen voor onze klusjesmannen, ben je ook verzekerd van allerlei andere voordelen. Zo zetten wij enkel bekwame klusjesmannen in die weten wat ze doen en waar ze over praten. Zo wordt ook net dat stapje extra gezet, ook al betaal je per uur. Indien er gereedschap nodig is voor een klus hebben wij dat altijd wel bij ons. Zo hoef je je daar ook geen zorgen over te maken. Uiteraard is het wel handig om dit vooraf even aan te geven.

Student Verhuizers gaat altijd voor een 100% tevredenheidsgarantie, daar staan wij om bekend.

Geld besparen?

Wil je geld besparen op het inhuren van de juiste vakmannen en/of het verzorgen van de verhuizing? Neem dan contact op met Student Verhuizers. Hoe meer bij ons wordt afgenomen, hoe scherper de prijzen zijn. Dankzij onze alles-in-een service ben je in ieder geval verzekerd van kwaliteit, betrouwbaarheid en de beste prijs. Wat wil je nog meer?

Contact

Klusjesman inhuren in Oost Vlaanderen, West Vlaanderen, Antwerpen, Vlaams Brabant, Limburg, Brussel of omstreken?? Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen jou verder!
Ga naar de bovenkant