Kosten Verhuisfirma

Kosten verhuisfirma te weten komen? Dan zit je hier goed!

De kosten van een verhuisfirma kunnen enorm verschillen van firma tot firma. Elke verhuisfirma hanteert z’n eigen tarieven en kosten.

Kosten verhuisfirma

StudentVerhuizers kiest er bewust voor om de kosten van uw verhuizing zo laag mogelijk te houden. Wij vinden ook dat een verhuizing maatwerk is en zullen altijd rekening houden met uw budget. Hierdoor kunt u zonder hoge kosten toch gebruik maken van een verhuisbedrijf.

Dankzij de combinatie van professionele verhuizers en studenten heeft u zonder hoge kosten een verhuisbedrijf dat kwaliteit levert.

Kosten verhuisfirma – Meer manieren om te besparen

U kunt de kosten van uw verhuisbedrijf ook laag houden door verschillende voorbereidingen, denk bijvoorbeeld aan:

1. Zelf inpakken

Zelf inpakken is logischer wijs voordeliger dan het laten doen. Houd wel rekening met hoe u uw spullen inpakt. Verdeel zware items zoals bijvoorbeeld boeken evenredig over alle dozen zodat deze tilbaar blijven.

Zet de ingepakte dozen indien mogelijk klaar op de begane grond, dit scheelt tijd.

2. Losse spullen

Zorg ervoor dat er zo min mogelijk losse spullen zijn, stop deze zoveel mogelijk in dozen en zakken. Ook dit scheelt inlaadwerk/tijd.

3. Extra verhuizers

Met extra verhuizers gaat het laden en lossen van de verhuiswagen stukken sneller. Hierdoor gaat het aantal gewerkte uren sterk omlaag. En kunt u uiteindelijk dus goedkoper uit zijn.

4. Trappen en lift

Wanneer spullen niet door het trappenhuis of in de lift passen maken wij gebruik van een verhuislift hou hier van te voren rekening mee.

Indien er een lift aanwezig is probeer deze in overleg met de buren te reserveren voor de verhuizing.

5. Parkeren

Zorg indien mogelijk voor parkeergelegenheid voor de deur. Dit scheelt in de tijd die besteed wordt aan heen en weer lopen en dus ook weer in de kosten.

Maatwerk

De kosten verhuisfirma hangen af van het werk dat er gedaan moet worden. Elke verhuizing is maatwerk en voor elke verhuizing zullen de kosten van het verhuisbedrijf verschillen. Wij maken van te voren een verhuisplan met u zodat u niet voor onverwachte kosten komt te staan.

Contact

Kosten verhuisfrima te weten komen? Vraag daarom vrijblijvend een gratis offerte aan.

 

Tags: Verhuisfirma Oost-Vlaanderen – Wasmachine verhuizenPiano verhuizenKlusjesman

 

Bespaar op de kosten en kies voor Studentverhuizers

StudentVerhuizers is niet alleen het voordeligste verhuisbedrijf op de Belgische verhuismarkt, maar levert ook zeer professionele kwaliteit. Door de inzet van streng geselecteerde studenten in combinatie met ervaren verhuizers, kunt u de kwaliteit van een erkende verhuisfirma verwachten tegen het tarief van een goedkope verhuisservice.

Dankzij een ruim wagenpark kan onze studenten verhuisservice ruim 100 klanten per week van dienst zijn. Alle verhuiswagens zijn voorzien van professioneel verhuismateriaal, hierbij denken we aan een grote stapel verhuisdekens, spanbanden én rolmaterialen als steekwagens en verhuiskarretjes… Op aanvraag kunt u ook een katrol of verhuislift inschakelen. Wij zijn u graag zeven dagen van de week van dienst zonder hogere tarieven of weekendtoeslagen.

U kunt ons ook inzetten voor spoedverhuizingen of snelle transporten. Dankzij onze flexibele verhuisservice zijn wij u op een zeer kort termijn van dienst. Of u nou vroeg in de ochtend wilt beginnen of liever wat later op de middag. Wij zijn dagelijks van 8.00 in de ochtend tot 23.00 in de avond telefonisch bereikbaar en verhuizen van vroeg in de ochtend door tot in de late uurtjes. Studentverhuizers blinkt uit in heldere communicatie.

Behalve dat u zeer gemakkelijk uw verhuizing kunt regelen, voorzien wij u graag van nuttige informatie omtrent uw verhuizing en denken wij ook graag van A tot Z met u mee . Gemakkelijk, professioneel en goedkoop, daar staat Studentverhuizers voor. Wacht niet langer en vraag geheel vrijblijvend informatie en een verhuisofferte aan en u zal merkern dat de kosten verhuisfirma bij ons echt meevallen.