Do You Have A Construction Project We Can Help With?

Goedkoop verhuizen binnen en buiten Vlaanderen

verhuizen

Goedkoop verhuizen met een professionele en betrouwbare verhuisfirma? Dat zit je hier goed!  Of het nou gaat om een kleine verhuizing, gezinsverhuizing, seniorenverhuizing, bedrijfsverhuizing, studentenverhuis of of internationale verhuizing. Met ruim 150 verhuizingen per week is StudentVerhuizers u partner voor als u een betaalbare oplossing voor al uw verhuis of transport.

Wij verhuizen niet alleen studenten maar bieden onze diensten aan iedereen die goedkoop wil verhuizen. Door het inzetten van professionele verhuizers in combinatie met streng geselecteerde verhuisstudenten, kunnen wij onze diensten veel goedkoper aanbieden dan een erkende verhuisfirma, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit.

Alle voordelen van StudentVerhuizers

Bij StudentVerhuizers staat klanttevredenheid hoog in het vaandel, wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. U ontvangt ervaren werklui over de vloer, die u met liefde en zorg helpen om u spullen veilig en efficiënt op de nieuwe locatie te krijgen.

Daarbij staat u bij StudentVerhuizers vrij om zelf te bepalen in hoeverre u zelf wilt meehelpen met uw verhuis. Maakt u zelf van te voren alles verhuisklaar of heeft u een helpende hand nodig bij het inpakken of (de)montage werkzaamheden?

Alles is bespreekbaar, het is zelfs mogelijk om vooraf uw budget aan te geven zodat wij op basis hiervan een inschatting kunnen maken, in hoever we u van dienst kunnen zijn.

Waarom met ons werken?

professioneel verhuismateriaal

 • Binnen 24 uur een offerte
 • Altijd goedkoop verhuizen
 • Ervaren gemotiveerde verhuizers
 • Professioneel verhuismateriaal
 • Verzorgde 22m3 verhuiswagens
 • De verhuis is eenvoudig in te plannen
 • Goed advies en begeleiding
 • Duidelijke communicatie
 • Geen addertjes onder het gras

Verhuizen met spoed

Regelmatig worden wij gevraagd of wij met spoed een verhuis kunnen regelen. Dit kan bijvoorbeeld door een relatiebreuk of scheiding. Ook voor spoedverhuizingen kan u bij ons terecht want in discretie verhuizen kan soms lastig zijn.

Vaak is een vereiste om de verhuis uit te voeren tussen bepaalde tijdstippen en wordt gevraagd om zodanig te verhuizen zonder dat de partner dit door heeft en weet waar de nieuwe woning is. Met al deze zaken houden wij rekening en bieden daarbij ook graag een steuntje in de rug.

Onze verhuismanager voorziet u graag van advies en kan eenvoudig een offerte voor u opstellen. Als u woont in Antwerpen, Brussel, Gent, Brugge, Hasselt of ergens anders in Vlaanderen kunnen wij u meestal al dezelfde dag of de volgende dag van dienst zijn.

Bij spoedverhuizingen verzoeken wij u vriendelijk telefonisch contact met ons op te nemen, zodat de verhuis onmiddellijk kan ingepland worden.

Verhuiswagen met professioneel verhuismateriaal

StudentVerhuizers beschikt over een groot wagenpark met goedverzorgde 22m3 en 35m3 verhuiswagens met hydraulische laadklep. In alle verhuiswagens is standaard alle benodigde verhuismateriaal aanwezig.

Onze wagens bevatten een grote stapel verhuisdekens, spanbanden, maar ook rolmaterialen zoals steekwagens en trolleys waarmee alles zeer efficiënt en schadevrij de verhuiswagen ingerold kan worden.

Naast de stapel verhuisdekens die gebruikt wordt om u inboedel netjes mee te beschermen, kunt u er ook voor kiezen om bepaalde meubelstukken extra te laten inpakken in stretchfolie.

U kunt op aanvraag ook gebruik maken van onze verhuislift of touw en blok katrol. De katrol heeft een groot verhuisnet waarin meerdere spullen in 1 keer omhoog of omlaag kunnen worden getakeld.

Goedkoop verhuizen nationaal of binnen Europa

Gaat u verhuizen naar het buitenland, dan is dit ook geen probleem. Wij hebben naast onze nationale verhuizingen ook minimaal 5 verhuizingen per maand binnen Europa. Zo verhuizen wij met regelmaat naar Nederland en Frankrijk, maar hebben wij ook verhuist naar Spanje, Londen, Italië en Zwitserland.

Goedkoop verhuizen door heel Vlaanderen en Europa is nog nooit zo makkelijk en goedkoop geweest. Wacht niet langer en contacteer onze verhuismanager. Deze informeert u met liefde over alle mogelijkheden en houdt rekening met uw budget.

Wij zijn gemakkelijk bereikbaar per email, telefoon of door het invullen van het snelle offerte formulier.

Get A Quote Today

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti quos dolores et quas.

  UW VOORNAAM*
  UW ACHERNAAM *
  EMAIL ADRES *
  TELEFOONNUMMER

  ONDERWERP

  HOE KUNNEN WIJ U HELPEN?