Verhuisfirma Gent gezocht? Dan ben je hier bij StudentVerhuizers aan het juiste adres! Onze verhuisservice gebeurd niet alleen kwalitatief maar ook uiterst voordelig. StudentVerhuizers is een van de goedkoopste verhuisfirma’s in Gent

Verhuisfirma Gent – Studentverhuizers.be

Zoek niet verder als u behoefte heeft aan een professionele, betaalbare verhuisservice in Gent.

Wanneer je van plan om te verhuizen wend je dan tot studentverhuizers.be. We hebben heel wat verhuizers verspreid over heel Vlaanderen, van de kust tot het meest in de kempen. We bieden een breed assortiment aan verhuisservices, zoals particuliere verhuizingen, verhuizingen over lange afstanden, bedrijfsverhuizingen en meer.

De gediplomeerde verhuizers van StudentVerhuizers.be hebben een uitgebreide training en interne cursus gekregen en werken bijgevolg zeer vakkundig en professioneel. Onze verhuizers selecteren selecteren we op basis van hun motivatie en inzicht.

Meer dan verhuizen

Als verhuisfirma Gent doen we meer dan alleen verhuizen. Ons team kan u onder andere ook helpen met het inpakken van al je spullen en uw inboedel klaar maken voor verhuis.

Moeten er nog klusjes opgeknapt worden zoals schilderen of behangen in je oude woning? Ook dan kunnen wij u van dienst zijn want StudentVerhuizers heeft handige klusjesmannen om deze werkjes op te knappen. Of het nu gaat om een klus of het kraaknet opleveren van uw oude woning. Voor onze klusjesmannen is geen klus te groot of te klein.

Ook voor het verhuizen van losse meubelstukken, zoals een wasmachine of een piano , hebben wij de juiste mensen.

Waarom kiezen voor Studentverhuizers

verhuisfirma oost-vlaanderen

  • Vakkundig verhuizen voor een betaalbaar tarief
  • Wij doen meer dan alleen verhuizen
  • Ook internationale verhuizingen
  • Zeer flexibel verhuisbedrijf
  • Wij werken met professionele verhuisgereedschap
  • Een breed dienstenpakket onder één dak
  • Maatwerkoplossingen voor zakelijke transport
  • Kraaknet opleveren van de woning
  • Spoedverhuizingen
  • Een verhuisfirma die gaat voor 100% klanttevredenheid

 

Contact

Verhuisfirma Gent nodig? Wilt u goedkoop verhuizen binnen of buiten Gent zoek niet langer en contacteer ons. Verhuisfirma Gent kan u eenvoudig bereiken via mail info@studentverhuizers.be :of vul ons contactformulier hier op de website in.

Tags:

Verhuisbedrijf AntwerpenVerhuisfirma West-VlaanderenVerhuisbedrijf BrusselVerhuisfirma  Limburg –  Verhuisbedrijf Vlaams Brabant

Verhuisfirma Gent staat 7/7 paraat  voor verhuizingen overal in Gent, onze klanten komen uit: Sint-Amandsberg, Zwijnaarde, Ledeberg, Wondelgem, Sint-Denijs-Westrem, Drongen, Oostakker, Sint-Kruis-Winkel, Afsnee, Gentbrugge, Desteldonk, Mendonk, Mariakerke.