Reserveer uw verhuis 1 week op voorhand en ontvang 5% vroegboekkorting.

Goed begonnen is half gewonnen.

werkwijze
Uw verhuis kunt u op voorhand zelf goed voorbereiden. Door alles zelf zoveel mogelijk verhuisklaar te maken kan de verhuis veel vlotter verlopen. Zelf kunt u de meubels demonteren, kasten dichtkleven en uw kleine spullen zoveel mogelijk in dozen stoppen. Wij denken graag van A tot Z. Bij vragen of suggesties kunt u steeds terecht bij onze verhuisspecialisten. Zij voorzien u graag van handige verhuistips en verhuisadvies. Contacteer ons voor informatie en bel naar 085 2010951

1. Vraag een offerte aan

Door te klikken op de button ‘Vrijblijvende offerte aanvragen’ kunt u heel eenvoudig het offerteformulier invullen. Op basis van de door u verstrekte informatie kunnen wij een vrijblijvend offerte voor u opmaken.

De offerte ontvangt u meestal nog dezelfde dag. In de offerte ziet u in één oogopslag hoeveel verhuizers en werkuren er nodig zijn en hoe we tot de totaalprijs komen.

2. De verhuizing inplannen

Nadat u van ons de verhuisofferte heeft ontvangen, zult u verbaast zijn over de scherpe prijzen die we hanteren. Als u nog verdere vragen hebt bel of mail ons vrijblijvend. Bent u akkoord met onze offerte laat het ons weten via telefoon of mail.

Vervolgens zal in overleg met u een datum en tijdstip worden afgesproken om de verhuis of klus uit te voeren. Onze verantwoordelijke zal u per email een bevestiging sturen van de gemaakte afspraken. Uw verhuis is nu gereserveerd en staat bij ons ingepland.

3. De dag van uw verhuizing

werkwijze studentverhuizersOp de dag van uw verhuis zal onze verantwoordelijke samen met u bespreken hoe de verhuis aangepakt zal worden.

Door de ruime ervaring waarover we beschikken zullen wij u op meest efficiënte manier verhuizen.

Suggesties of eventuele voorkeuren kunt u op voorhand of tijdens de verhuis eenvoudig aan onze verantwoordelijke  doorgeven.

De verhuis is pas klaar als uw inboedel met alle spullen de juiste plek in huis hebben gekregen en als u tevreden bent.

Uiteraard kunnen wij u ook helpen met het monteren van van meubels of elektronica.

4. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel

Om onze hoge kwaliteit te blijven waarborgen bellen wij na de verhuis onze klanten altijd even op om te informeren of de verhuis of klus goed is uitgevoerd en of de klant tevreden is van onze dienstverlening.

Mocht u feedback hebben, mag u ons dit steeds laten weten. Als groeiend bedrijf nemen wij alle feedback van onze klanten zeer serieus.

Wist u dat wij naast een professionele verhuisservice ook een uitstekende klusjesdienst aanbieden? Wij helpen u graag met het opleverklaar maken van de oude woning en/of met het schilderen van de muren in de nieuwe woning.

WAT KOST MIJN VERHUIZING?

Bij ons kan u gratis en geheel vrijblijvend een offerte op maat aanvragen. U krijgt binnen 24 uur antwoord