klusbedrijf

klusbedrijf2018-01-17T09:59:09+01:00

Bij een verhuisbedrijf denk je waarschijnlijk alleen maar aan mannen die zware spullen uit huis halen en vervoeren naar een andere locatie. Maar bij een verhuizing komt veel meer kijken. Wat denk je van het opleveren van je oude woning in de juiste staat en het inpakken van al je spullen? Studentverhuizers is daarom dé partij die je compleet kan ontzorgen. Wij vertellen je hier graag meer over in dit artikel.

Van A tot Z

Wij houden niet van een halve aanpak. Daarom bieden wij naast onze voordelige verhuisservice nog een scala aan diensten aan waardoor je met zo min mogelijk stress de verhuizing kan volbrengen. Denk hierbij aan loodgieterswerkzaamheden, reparaties in huis, installatie van elektronica en het afvoeren van bouwafval. Zo krijg je dus niet alleen hulp bij het verhuizen van alle zware spullen in en uit huis, maar hoef je je ook niet meer druk te maken om al het andere wat het verhuizen tot een stressvolle onderneming kan maken.

Opleverklaar maken van een woning

Vaak komt de meeste stress naast de fysieke verhuizing uit het oplever klaar maken van de woning die je verlaat. Eindelijk zijn alle spullen verhuist, nu moet je nog dat hele huis schoonmaken en een aantal dingen repareren. Hoe fijn is het dan dat wij dit voor je kunnen oppakken? Wij zorgen ervoor dat het huis schoon en opleverklaar wordt afgeleverd. Bij een kapotte lamp, kapotte keuken en kapotte elektriciteit. Het maakt voor ons niet uit. In dit geval bespreken wij graag met je wat de wensen zijn, waarop wij een voorstel op maat gaan doen.

Onze inpakservice

Vaak kunnen verhuisbedrijven je pas helpen op het moment dat alle dozen zijn ingepakt. Dit betekent dat je pas in aanraking komt met het verhuisbedrijf op het moment dat het meeste zoek- en pakwerk al verricht is. Om die reden hebben wij de inpakservice in het leven geroepen. Studentverhuizers ontzorgt zijn klanten graag en zo kun je nu ook gebruik maken van onze inpakkers. Wij helpen je dan ook graag met het inpakken van alle dozen, uitzoekwerk en zelfs met de (de)montage van spullen, waardoor alles netjes wordt vervoerd en weer wordt gemonteerd indien nodig.

Zelfs voor bouwwerkzaamheden

Vrijwel niets is te gek voor de mannen van Studentverhuizers. Zelfs voor je bouwwerkzaamheden kun je bij ons terecht. Moet er in je nieuwe woning een muur worden gemetseld, moeten er tegels worden gezet of moet er nieuwe bestrating komen? Dit is allemaal mogelijk bij ons. Neem hiervoor gewoon (ruim vooraf) contact met ons op, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat al deze werkzaamheden uit handen genomen kunnen worden. Zo wordt niet alleen de verhuizing opgepakt, maar wordt ook je oude en/of nieuwe woning afgeleverd zoals jij het wil. Noem ons dus maar het alles-in-1 concept voor complete ontzorging.

Diversen transport en verhuizingen

Naast deze basis waarmee wij particulieren kunnen ontzorgen bieden wij nog veel meer mogelijkheden. Zo zijn wij tevens gespecialiseerd in zakelijke verhuizingen en senioren verhuizingen. Door onze ervaring hiermee weten wij precies hoe om te gaan met iedere situatie.

Maar niet alleen voor verhuizingen in Nederland kun je bij ons aankloppen. Ook hebben wij veel ervaring met internationale verhuizingen.  Onze verhuizers zijn gewend om lange afstanden te rijden, zowel nationaal als internationaal. Wekelijks hebben wij verhuizingen naar het buitenland en in de afgelopen jaren hebben wij hier veel ervaring en kennis in opgedaan. Wij maken vooraf samen met jou een verhuisplan en houden zo veel mogelijk rekening met je budget zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

In het buitenland is het zelfs optioneel om hier gebruik te maken van onze andere diensten in combinatie met onze verhuisservice. Op deze manier zijn internationale verhuizingen veel minder stressvol en valt een groot deel van de druk op je schouders al snel weg. Wij regelen graag alles tot in de puntjes!

Wij hopen dat wij met dit artikel eventuele vragen of twijfels bij je hebben weggenomen. Mochten er nog vragen zijn of mocht je interesse hebben in onze diensten, dan kun je altijd contact opnemen met ons.

Ga naar de bovenkant