Zware spullen verhuizen

Zware spullen verhuizen2018-01-17T09:43:33+01:00

Bij een verhuizing komt veel kijken. Het verhuizen van zware spullen, zoals de wasmachine en piano, kost uiteraard zeer veel kracht en energie, waardoor dit sneller wordt uitbesteed. Tevens kost het simpelweg meer aandacht, omdat vele zware spullen in huis een speciale behandeling nodig hebben. In dit artikel vertellen wij je meer over de verschillende zware spullen in jouw woning die extra aandacht verdienen.

1. Koelkasten verhuizen

Een koelkast is door zijn gewicht en afmetingen een lastig product om te verhuizen. Een lege koelkast weegt vaak nog ruim 50 kilo en de lengte van een koelkast kan ook voor moeilijke situaties zorgen. Zo is het soms lastig om de koelkast langs hoeken te krijgen en is de kans op schade enorm. De specialisten van StudentVerhuizers hebben hier gelukkig ruime ervaring in. Wij verpakken en beschermen de koelkast en verplaatsen deze via trap of lift, afhankelijk van de mogelijkheden. Ook met het verplaatsen van locatie A naar locatie B zorgen wij ervoor dat de koelkast niet kan bewegen in onze verhuiswagens, zodat ook hier geen schade op kan treden.

2. Stoelen, tafels en banken verhuizen

Voor stoelen, tafels en banken geldt eigenlijk hetzelfde. De verhuizing hiervan kan veel tijd, energie en kracht kosten. Ons team bestaat uit jonge en sterke mannen en vrouwen die deze klus graag voor je klaren. Wij pakken vooraf uiteraard alles secuur in, en verplaatsen het daarna rustig naar de verhuiswagen. In de verhuiswagen dragen wij er zorg voor dat alles stevig staat en er geen schade op kan treden.

3. Kasten verhuizen

Het verplaatsen en vervoeren van kasten zijn vaak enorm groot. Dankzij de afmetingen, en het gewicht wat er vaak bij komt kijken, is het lastig om ze zonder enige schade en problemen te verplaatsen en vervoeren. Ons team helpt je hier graag bij. Wij halen alle kasten zorgvuldig leeg, zodat alles heel blijft (en ons team ook) en verpakken de kasten waar nodig. Ook bij het vervoer dragen wij er zorg voor dat er geen schade op de kasten zal komen.

4. Piano’s

Niet iedereen heeft een piano in huis, maar mocht dit bij jou wel het geval zijn, dan willen we je adviseren om je goed voor te bereiden bij de verhuizing hiervan. Een piano weegt vaak meer dan 300 (!) kilo en dankzij de kolossale afmetingen kan het vervoeren hiervan complexe situaties opleveren. Het team van StudentVerhuizers heeft hier ruime ervaring mee. Om de buitenkant van de piano te beschermen tijdens transport wordt deze altijd ingepakt met dekens en vervolgens met stretchfolie. Op deze manier krijgt de piano extra beschermlagen. We willen natuurlijk niet dat de piano enige schade oploopt.

Dankzij een ruim wagenpark kan onze studenten verhuisservice ruim 100 klanten per week van dienst zijn. Alle verhuiswagens zijn voorzien van professioneel verhuismateriaal, hierbij moet je denken aan een grote stapel verhuisdekens, spanbanden én rolmaterialen als steekwagens en verhuishondjes. Op aanvraag kun je ook een katrol of verhuislift inschakelen. Wij zijn je graag zeven dagen van de week van dienst zonder hogere tarieven of weekendtoeslagen. Neem contact met ons op om je verhuizing te bespreken en een van onze adviseurs zal je helpen.

Ga naar de bovenkant