Een goedkope transportservice door heel Nederland en Europa

transport

Transport nodig voor uw bankstel of wasmachine? Naast een complete verhuisservice biedt StudentVerhuizersook een zeer flexibele en eenvoudig inzetbare transportservice. Wij bieden onze transportdiensten niet alleen aan in en in de omgeving van Amsterdam, Utrecht, Den Haag en Rotterdam, maar door heel Nederland en/of Europa.

Zo hebben wij in het verleden al heel wat ritjes naar Engeland, België, Duitsland, Frankrijk en Spanje mogen uitvoeren.

Het komt ook voor dat klanten ervoor kiezen zelf de kleine spullen te verhuizen en slechts hulp nodig hebben bij het transporteren van de grote meubelstukken en het witgoed.

Transport met verhuizer en verhuiswagen

U kunt dankzij onze transportservice nog meer besparen. Wij bieden onze transportservice aan vanaf €55,- per uur. U ontvangt dan een verhuizer, een 20m3 verhuiswagen met laadklep en verhuismaterialen zoals een grote stapel verhuisdekens, steekwagens en hondjes. Uiteraard is het ook mogelijk om meerdere verhuizers in te schakelen, u betaalt dan €25 euro per uur per verhuizer extra.

Waarom zou u zelf nog een bus moeten huren bij een busverhuurbedrijf? U bent vaak duurder uit door zelf een bus te huren, als u slechts 1 of 2 meubelstukken wilt transporteren. Met StudentVerhuizers bespaart u niet alleen geld en tijd maar ook uw rug, want bij onze transportservice worden alle objecten precies afgeleverd op de plek waar deze moeten staan.

Voordelen

  • Snel inzetbaar
  • Professionele rolmaterialen
  • Beschermmaterialen aanwezig
  • Verhuiswagen met hydraulische laadklep
  • Inzichtrijk personeel
  • Alles-in-1 prijs per uur
  • Meerdere verhuizers inschakelbaar
  • Ook inzetbaar voor ontruimingen

Flexibele transportservice voor zakelijk gebruik

Voor onze zakelijke klanten bieden wij transportoplossingen op maat. StudentVerhuizers beschikt over een modern en goed onderhouden wagenpark en ervaren personeel. StudentVerhuizers kijkt altijd naar een efficiënte en betaalbare oplossing.

Zo hebben wij met verschillende online meubelzaken contracten, dat wij 1 keer per week of indien nodig vaker de bezorging doen van meubelstukken.
Dankzij onze flexibele manier van werken is het voor de transporteurs ook geen enkel probleem om een helpende hand te bieden bij de (de)montage werkzaamheden.

zakelijke transportservice

Heeft u een bedrijf in of in de omgeving van Amsterdam, Rotterdam, Den Haag of Utrecht en bent u op zoek naar een betrouwbaar en flexibel transportbedrijf dan bent u bij StudentVerhuizers aan het juiste adres. Door middel van een flexibel transportcontract kunnen wij nog scherpere prijsafspraken met u maken. Maatwerk is een vereiste, daardoor bespreken wij graag vooraf al uw wensen en kunnen wij door de inzet van ervaren verhuisstudenten concurrerende prijzen bieden.

Online aankopen gedaan en transport nodig?

Heeft u een aankoop gedaan op marktplaats en wilt u deze graag thuis bezorgd hebben of heeft u net een bankstel gekocht en heeft uw meubelzaak geen transport middelen om de bank direct bij u thuis te bezorgen? Dan staat Studentverhuizers graag voor u klaar.

Met vestigingen in Amsterdam, Utrecht, Den Haag en Rotterdam en een ruim wagenpark kunnen wij u vaak nog dezelfde dag van dienst zijn. Zoek niet langer naar een voordelig transportbedrijf. De transportservice van StudentVerhuizers is de betaalbare en kwalitatief hoogwaardige oplossing.

U bent slechts één telefoontje of mail verwijderd van uw transport. Wij staan u graag te woord om al uw vragen te beantwoorden.