Kosten verhuisbedrijf zijn verschillend van firma tot firma want elk verhuisbedrijf hanteert z’n eigen tarieven en kosten.

Kosten verhuisbedrijf

Kosten verhuisbedrijf

StudentVerhuizers kiest er bewust voor om de kosten van uw verhuizing zo laag mogelijk te houden. Wij vinden ook dat een verhuizing maatwerk is en zullen altijd rekening houden met uw budget. Hierdoor kunt u zonder hoge kosten toch gebruik maken van een verhuisbedrijf.

Dankzij de combinatie van professionele verhuizers en studenten heeft u zonder hoge kosten een verhuisbedrijf dat kwaliteit levert.

Meer manieren om te besparen op de kosten

 

U kunt de kosten van uw verhuisbedrijf ook laag houden door verschillende voorbereidingen, denk bijvoorbeeld aan:

1. Zelf inpakken

Zelf inpakken is logischer wijs voordeliger dan het laten doen. Houd wel rekening met hoe u uw spullen inpakt. Verdeel zware items zoals bijvoorbeeld boeken evenredig over alle dozen zodat deze tilbaar blijven.

Zet de ingepakte dozen indien mogelijk klaar op de begane grond, dit scheelt tijd.

2. Losse spullen

Zorg ervoor dat er zo min mogelijk losse spullen zijn, stop deze zoveel mogelijk in dozen en zakken. Ook dit scheelt inlaadwerk/tijd.

3. Extra verhuizers

Met extra verhuizers gaat het laden en lossen van de verhuiswagen stukken sneller. Hierdoor gaat het aantal gewerkte uren sterk omlaag. En kunt u uiteindelijk dus goedkoper uit zijn.

4. Trappen en lift

Wanneer spullen niet door het trappenhuis of in de lift passen maken wij gebruik van een verhuislift hou hier van te voren rekening mee.

Indien er een lift aanwezig is probeer deze in overleg met de buren te reserveren voor de verhuizing.

5. Parkeren

Zorg indien mogelijk voor parkeergelegenheid voor de deur. Dit scheelt in de tijd die besteed wordt aan heen en weer lopen en dus ook weer in de kosten.

Maatwerk

Elke verhuizing is maatwerk en voor elke verhuizing zullen de kosten van het verhuisbedrijf verschillen. Wij maken van te voren een verhuisplan met u zodat u niet voor onverwachte kosten komt te staan. Vraag daarom vrijblijvend een gratis offerte aan.