De 10 voordelen van de studenten verhuisservice van StudentVerhuizers

1.      Vakkundig verhuizen voor een betaalbaar tarief

betaalbare verhuizing

Het vinden van een professionele maar toch betaalbare verhuisservice is niet eenvoudig. StudentVerhuizers brengt daar verandering in. Wij geloven dat kwaliteit niet achteruit hoeft te gaan bij een lager budget. Ook met een klein budget is het mogelijk een verhuisservice te krijgen met de kwaliteiten van een erkend verhuisbedrijf. Door de combinatie van professionele verhuizers en studenten kunnen wij u een verhuisservice bieden die zowel vakkundig als betaalbaar is.

De gediplomeerde verhuizers van StudentVerhuizers selecteren de studentenverhuizers op basis van hun motivatie en inzicht. Vervolgens krijgen deze studenten een interne cursus. Denk hierbij bijvoorbeeld aan inpakken, sjouwtechnieken en het professioneel beschermen van meubels en interieur tijdens een verhuizing.

Wanneer u in of in de omgeving van Amsterdam, Utrecht, Rotterdam of Den Haag wilt verhuizen, bent u nog voordeliger uit. Onze betrouwbare studenten verhuisservice heeft altijd aandacht voor uw wensen en denkt graag met u mee. Kortom: de betaalbare oplossing voor al uw verhuizingen.

Vraag hier uw vrijblijvende verhuisofferte aan.

2.      Meer dan alleen verhuizen

klusser studentverhuizersEen verhuizing houdt meer in dan alleen spullen van A naar B brengen. Denk bijvoorbeeld aan de klusjes die gedaan moeten worden in het nieuwe huis. Of de staat waarin de oude woning achter gelaten moet worden. Klusjes waar u zelf niet aan toe komt of die u liever uit handen geeft. StudentVerhuizers helpt u daar graag bij. Of het nu gaat om het ophangen van een lamp, een muurtje witten of het bezemschoon opleveren van uw oude woning, voor onze klussers is geen klus te groot of te klein.

Ook bij ontruimingen of transport van losse meubelstukken staan wij voor u klaar. Wanneer u liever zelf uw verhuizing regelt en alleen hulp wilt bij zwaardere tilwerkzaamheden, zoals een wasmachine of een piano verhuizen, dan is dit ook geen enkel probleem.

Wanneer u woonachtig bent in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam of Den Haag kunnen wij u ook helpen met inpakken. Vooraf zullen de dozen en andere inpakmaterialen bij u worden thuisbezorgd en kunnen onze inpakhulpen u helpen met het inpakken en verhuisklaar maken van uw inboedel.

Vraag hier uw vrijblijvende klus offerte op.

3.      Ook internationale verhuizingen

internationale verhuizingen

Naast spoedverhuizingen in omgeving Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en Den Haag, en normale verhuizingen of transport in de rest van Nederland, verzorgen wij ook verhuizingen naar het buitenland.

Onze verhuizers zijn gewend om lange afstanden te rijden, zowel nationaal als internationaal. Wekelijks hebben wij verhuizingen naar het buitenland en in de afgelopen jaren hebben wij hier heel wat ervaring in opgedaan.

Wij maken van te voren samen met u een verhuisplan en houden zo veel mogelijk rekening met uw budget zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Wilt u ook verhuizen met hulp van StudentVerhuizers, of wilt u weten wat de tarieven van ons verhuisbedrijf zijn?

Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op.

Ja, ik wil een vrijblijvende verhuisofferte ontvangen

4.      Verhuisbedrijf met flexibele instelling

flexibel verhuisbedrijfTen opzichte van andere verhuisbedrijven denkt StudentVerhuizers zoveel mogelijk met de klant mee om meer te besparen. U kunt er zelf voor kiezen om de gehele verhuizing uit handen te geven of om zelf met familie, vrienden of kennissen een handje mee te helpen. Heeft u vooraf hulp nodig bij het inpakken en demonteren van meubels of geeft u liever de gehele verhuizing uit handen? De keuze is aan u.

U kunt onze voordelige studenten verhuisservice natuurlijk ook inschakelen voor losse sjouwhulp. Denk bijvoorbeeld aan interne verhuizingen of het inladen van een container. Na de minimale afname van 3 uren per verhuizer wordt de tijd met halve uren afgerond.

Wilt u toch liever dat de verhuizers iets langer doorgaan dan vooraf is besproken, dan kan dit in overleg met de verhuis voorman. Wacht dus niet langer en laat u aangenaam verassen door onze scherpe offerte.

 

5.      Professionele verhuisgereedschappen

professionele verhuisgereedschappen

Goed gereedschap is het halve werk. Alle verhuiswagens zijn schoon en standaard uitgerust met: verhuishondjes, steekkarren, spanbanden en een basis gereedschapset. Want waarom zelf sleutelen aan een garderobekast, als onze studenten verhuisservice de kast binnen no time kan (de)monteren met een schroeftol?

Op aanvraag kunnen wij in de omgeving van Amsterdam, Rotterdam, Den Haag of Utrecht ook een verhuislift of touw en blok meenemen.

Tijdens het inladen van de verhuiswagen worden de meubels beschermd met verhuisdekens en dankzij de hydraulische laadklep kunnen zware meubelstukken zo de bus in worden gerold. Op aanvraag kunnen wij de meubels ook wrappen met noppenfolie of stretchfolie.

Bent u benieuwd hoe snel uw verhuizing gedaan kan worden en hoeveel het u gaat kosten? Vraag dan nu een vrijblijvende verhuisofferte aan.

 

6.      Een breed dienstenpakket onder één dak

U kunt ons inzetten voor verschillende soorten verhuizingen en kluswerkzaamheden:

 • Particuliere verhuizingen
 • Senioren verhuizingen
 • Studenten verhuizingen
 • Zakelijke verhuizingen
 • Piano & vleugel verhuizingen
 • Inpakservice
 • Verhuisliftservice
 • Losse sjouwkrachten
 • Transport losse meubels en witgoed
 • Transport van online aankopen en veilingsites
 • Zakelijk transport (in periodiek verband)
 • Ontruimingen
 • Afvoeren van (bouw)afval
 • Bezemschoon opleveren van oude woning
 • Schoonmaakwerk
 • Leggen van laminaat en plinten
 • Schilder- en behangwerk
 • Boor- en timmerwerk ( binnens- en buitenshuis )
 • Betegelen en Bestraten
 • Meubelmakerwerk
 • Plaatsen van wanden/muur (ook metselwerk)
 • Lampen ophangen
 • Installeren van elektronica
 • Loodgieterswerk
 • Elektricienswerk
 • Stukadoorswerk

Alle bovenstaande diensten kunt u inzetten in de omgeving van Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht.

Voor meer informatie over onze diensten kunt u ons bellen op +31 (0)85 201 33 33 of het contact formulier invullen met uw vraag.

Ja, ik wil een vrijblijvende verhuisofferte ontvangen

7.      Maatwerkoplossingen voor zakelijke transport

maatwerk zakelijk transport

Zowel voor particuliere als zakelijke klanten bieden wij betaalbare transport oplossingen. Indien u in periodiek verband gebruik wilt maken van onze transportservice kunnen wij altijd maatwerk leveren.

U kunt zelf aangeven hoe vaak u per tijdseenheid gebruik wilt maken van de transport- of verhuisservice en wij staan voor u paraat op het gewenste tijdstip.

Uiteraard helpen wij ook de spullen naar binnen sjouwen en te installeren. Van het demonteren van de ikea pax kast tot aan het installeren van de elektronica, onze studenten verhuisservice is meer dan alleen een kwalitatief verhuisbedrijf.

Vraag direct een transport offerte aan voor uw zakelijke of particuliere transporten, onze verhuisspecialisten staan u graag te woord.

 

8.      Bezemschoon opleveren / opleverklaar maken

ontruimen

Een studenten verhuisservice die u van A tot Z van dienst kan zijn; dat is StudentVerhuizers. Bij een verhuizing komen best veel zaken kijken waar niet iedereen rekening mee houdt. Denk bijvoorbeeld aan de oude woning die in de originele staat moet worden opgeleverd.

Niet alleen voor Amsterdam, Rotterdam, Den Haag of Utrecht, maar ook voor elders in Nederland, wij helpen u graag met de oude woning bezemschoon opleveren.

Dit kan op aanvraag eventueel nog op de dag van uw verhuizing worden gedaan. Uiteraard zorgen wij er dan voor dat we alle benodigde middelen meenemen.

Ook voor andere tijdrovende klusjes die u wellicht liever uit handen geeft, draaien wij onze hand niet om. Denk bijvoorbeeld aan het vullen van de gaatjes in de muren of het verwijderen van behang, laminaat, vinyl en tapijt.

Wilt u meer informatie ontvangen over het opleverklaar maken of bezemschoon opleveren van uw oude woning, vul dan het contact formulier in.

9.      Spoedverhuizingen

spoedverhuizing

Gaat u op korte termijn verhuizen en zoekt u met spoed een goedkope verhuisservice? Dan helpen wij u graag uit de nood. Helemaal als u zich flexibel opstelt kunnen wij u vaak nog dezelfde dag in de middag, avond of nacht van dienst zijn. Zo niet beschikken wij over een netwerk van andere verhuisservices in de regio van Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht, zodat u niet alle verhuisbedrijven hoeft af te bellen voor een plek.

Voor spoedverhuizingen of transporten kunt u het beste bellen naar +31 (0)85 201 33 33 of +31 (0)6 1717 1717.

 

10.      Een studenten verhuisservice die gaat voor 100% klanttevredenheid

klanttevredenheid verhuizingEen goed verhuisbedrijf valt of staat bij een goede omgang met de mensen die van haar diensten gebruik maken. Klanttevredenheid staat bij ons dan ook hoog in het vaandel. Studentverhuizers streeft er te allen tijde naar om de wensen van de klanten te overtreffen. Elke verhuizing is maatwerk en voor ons een nieuwe uitdaging die wij met plezier aangaan.

Alle verhuizers gaan verzekerd op pad en worden streng geselecteerd op fysieke gesteldheid, inzet en betrouwbaarheid. Daarnaast krijgen ze intern een uitgebreide training om efficiënt, veilig en vakkundig te verhuizen. U kunt er dus altijd van op aan dat u een professionele studenten verhuisservice met een proactieve werkhouding over de vloer krijgt.

Om de hoge kwaliteit te kunnen blijven waarborgen en de bedrijfsvoering continue te blijven verbeteren is alle feedback welkom. Heeft u vragen, klachten of feedback, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan u graag te woord.