Verhuislift maakt verhuizen gemakkelijker

Verhuislift maakt verhuizen gemakkelijker2018-01-17T10:06:18+01:00
Een verhuizing is voor velen vaak een zware dobber waar ze maandenlang met argusogen naar kijken. Een verhuislift kan in veel situaties een aangename verrassing en oplossing zijn. In dit artikel vertellen we je meer over de voordelen van een verhuislift.

Wat is een verhuislift precies?

Een verhuislift is een handige lift die jouw zware meubels en andere spullen in huis makkelijk in en uit kan tillen. Woon je op verdieping 2 of hoger? Dan zorg je ervoor dat jij, of de verhuizers, zich geen breuk hoeven te tillen. Alles wordt netjes middels de lift naar beneden of boven getild. Een verhuislift bestaat uit verschillende hoogtes en beschikt over een platform die tot grote hoogte kan worden getransporteerd.

Wat zijn de voordelen van een verhuislift

1. Kosten kunnen worden bespaard

Wellicht wel het meest interessante voordeel van een erhuislift is dat het kosten kan besparen. Met behulp van de verhuisligt kun je alle meubels en andere spullen in huis snel en efficient verhuizing, zonder dat je hier extra mankrachten voor nodig hebt.

Personeel kan toch al snel in de papieren lopen, zeker als je meerdere verhuizers nodig hebt voor de klus.

2. Je spullen overleven de verhuizing

Net een mooie bank gekocht of een strakke koelkast gekocht, maar door al het tillen en duwen door de gang en van de trappen af is er beschadiging op de spullen ontstaan. Wil je dit risico niet nemen? Dan is een verhuislift een goede oplossing. Zo hoeven spullen niet door de trappengang te worden gesleept en door lastige hoeken worden gemanouvreerd.

3. Je blijft fysiek overeind

Zware spullen tillen is niet fijn. Maar met de jaren heb je erg veel spullen in huis verzameld en daar zitten ook erg zware spullen tussen, denk aan de bank, apparaten, koelkast en wasmachine. Deze spullen kunnen ervoor zorgen dat je fysiek niet overeind blijft bij de verhuizing en er klachten aan overhoud.

Het is voor jezelf en je fysiek dus niet verantwoord, en alleen al dat is een goede reden om een verhuislift te gebruiken bij je verhuizing.

Wat zijn de voordelen van een verhuislift bij Studentverhuizers?

Er zijn een groot aantal redenen waarom je het beste een verhuislift kunt hurenbij Studentverhuizers. Zo leveren wij de verhuislift inclusief professionals die de verhuislift kan bedienen en ook nog eens helpt met het tillen van de spullen (neerzetten op verhuislift, van verhuislift afhalen en in verhuiswagen zetten), zijn ze 24/7 beschikbaar voor jou en kun je onze verhuisliften in het weekend ook gebruiken zónder extra meerprijs. Wij leveren tevens, zonder extra meerprijs, alle extra benodigdheden zoals spanbanden, verhuisdekens en beschermingsfolie.

Door onze efficiënte aanpak, ervaring en eerlijke tarieven ben je bij Studentverhuizers aan het juiste adres.

Een verhuislift huren?

Ben je geïnteresseerd in het huren van een (of meerdere) verhuisliften? Neem dan contact met ons op. Onze specialisten adviseren je graag en kijken graag naar een passende oplossing voor jouw situatie. Meer weten over onze verhuisliften? Lees dan hier verder. 

Ga naar de bovenkant