Schoonmaak na of voor verhuis

Schoonmaak na of voor verhuis2018-01-17T10:14:12+01:00

Zodra je je huidige woning dient te verlaten moet je het natuurlijk opleverklaar achterlaten. Zowel bij een huur- als koopwoning zijn er eisen gesteld. De woning moet uiteraard netjes achterlaten worden, maar wat dacht je van al jouw spullen die er nog staan. Gezien het ontruimen van je woning een tijdrovende en soms specialistische klus is helpen wij je graag!

Je woning opleveren als je huurt

Bij het gros van de huurovereenkomsten wordt afgesproken dat de woning wordt opgeleverd zoals die was bij het aangaan van de huurovereenkomst. Indien er iets veranderd is moet je hier wel schriftelijk toestemming voor hebben gehad. Je kunt dus niet zomaar een muurtje gaan schilderen of een ander vloer erin leggen.

Je woning opleveren als je koopt

Bij een koopwoning is dit natuurlijk een ander verhaal. Zodra jij je woning in de verkoop zet kunnen potentiele kopers langskomen om de woning te bezichtigen. Zodra een van deze mensen interesse heeft kunnen ze een bod uitbrengen. Uiteraard dien je de woning zo af te leveren zoals dat schriftelijk met de nieuwe bewoners is overeengekomen.

Als jij al jaren in een en dezelfde woning woont heb jij waarschijnlijk vele spullen in het huis opgeslagen. Pas zodra je gaat verhuizen ontdek je de hoeveelheid van de spullen. Kasten, lampen en dozen vol met ‘oude jeugdherinneringen’. De dozen worden zo de auto of verhuiswagen ingeladen. Maar lukt dat ook makkelijk met de kasten en lampen? Die dienen immers gedemonteerd te worden en (wellicht) een flink stuk gesjouwd te worden. Hiervoor is niet alleen kracht nodig maar heb je tevens een (aantal) handige klusjesmannen nodig die het demonteren voor hun rekening kunnen nemen.

Bij Student Verhuizers kunnen wij dit volledig verzorgen. Zo worden je spullen netjes en professioneel gedemonteerd en in de verhuiswagen ingeladen. Maar dan?

Je nieuwe woning is nog niet klaar

Ook in je nieuwe woning moeten er natuurlijk meubels komen te staan. Onze verhuisservice helpt je ook graag om je nieuwe woning optimaal in te richten. Zodra de verhuiswagen, die wij van Student Verhuizers overigens ook tot onze beschikking hebben, koers zet richting je nieuwe woning zijn onze klusjesmannen al voorbereidingen aan het treffen om je nieuwe woning snel en efficiënt in te richten. Alle meubels en spullen worden uit de verhuiswagen(s) getild en op je juiste plekken in je woning geplaatst. Eenmaal in de woning worden alle meubels ook weer zorgvuldig in elkaar gedemonteerd. Binnen een paar uur kan deze, voor velen hectische klus, al volledig verzorgd zijn.

Klusjesmannen, inpakken en verhuizen

Zoals je hierboven kunt lezen kun bij Student Verhuizers terecht voor alle verhuizingen. Wij helpen niet alleen met de spullen van A tot Z brengen maar helpen ook met alle klussen die daarbij horen. Dat noemen wij ontzorgen. Neem contact op met Student Verhuizers voor een offerte op maat. Onze specialisten zullen dan samen met jou kijken naar de mogelijkheden en een passende oplossing verzorgen.

Ga naar de bovenkant