professioneel klusbedrijf

professioneel klusbedrijf2018-01-17T10:15:26+01:00
Wist jij het al? Ruim een derde (36 procent) van de mensen die een klusser of aannemer inhuurt voor de verbouwing van hun huis, betaalt deze persoon ‘zwart’. Kennissen of vrienden krijgen vaker een wederdienst, zoals een etentje. Het schijnt goedkoper te zijn, maar is dat eigenlijk wel zo? En, zijn er uberhaupt andere voordelen te verzinnen?

Een klusser of aannemer doet natuurlijk veel meer dan enkel verhuizingen. Studentverhuizers is gelukkig ook breed inzetbaar en biedt niet alleen maar een verhuisservice maar is ook te gebruiken als transporteur, klussenbedrijf en ontruimer. In dit artikel leggen we de voor- en nadelen van een bekende klusser in huis naast elkaar neer.

  1. Voor de prijs hoef je het niet te doen

Sommige vrienden doen het voor een appel en een ei. Een lekker hapje eten of gewoon puur als wederdienst. Volgens statistieken krijgen de mensen die worden ingehuurd vaak een uurloon van tussen de 10 en 50 euro. 3 procent betaalt meer dan 50 euro per uur, 1 procent minder dan 10 euro. Van de deelnemers betaalt 36 procent deze klusser zwart of grijs. Het gros van de mensen vraagt dus een gemiddeld bedrag van 25 euro per uur. Zwart en dus niet aftrekbaar. Gelukkig zijn de tarieven van Studentverhuizers laag en de kwaliteit hoog. Zo kun je voor slechts €25 per uur een verhuizer inhuren en heb je voor slechts €55 per uur een verhuizer + een verhuiswagen. Goedkoper kan niet, toch?

  1. Kwaliteit blijft een belangrijk aspect

Vrienden die je willen helpen is fijn, maar heb je al eens nagedacht over de kwaliteit die je ervoor terug krijgt. Je woning is immers toch de plek waar jij veel waarde aan hecht, nietwaar? Zo moet alles op de juiste wijze worden uitgevoerd zodat jij er nog jaren van kan genieten. De specialisten van Studentverhuizers hebben jarenlange ervaring met verhuizingen en diverse kluswerkzaamheden en weten dus precies hoe elke opdracht ingevuld dient te worden. Adequaat en professioneel.

Zo voeren we alles professioneel uit, maar kunnen we je ook adviseren over allerlei zaken, denk hierbij aan het aanvragen van vergunningen of de inrichting van je woning.

3. Delen van kennis en visie

Je hebt een idee, maar bent eigenlijk nog niet overtuigd dat dit idee 100% uitvoerbaar is op de manier zoals jij het voor ogen hebt. Een professioneel klus- of verhuisbedrijf heeft ervaring en weet dus precies hoe het idealiter wordt ingericht. Studentverhuizers voert de klus niet alleen uit, maar denkt ook met je mee om tot een optimale situatie te komen.

4. Voordelig inkopen van materialen

Naast dat wij een grote groep specialisten tot onze beschikking hebben die voor een eerlijk uurtarief werken hebben wij ook de mogelijkheid om voordeliger de materialen in te kopen. Wanneer je gaat verhuizen of in je huis een belangrijke klus gedaan moet hebben zijn er vaak materialen te koop. Door ons netwerk kunnen wij vele materialen voordeliger inkopen waardoor jij hier al geld op bespaart.

  1. Ben je eigenlijk wel verzekerd?

Wat gebeurt er eigenlijk als er schade ontstaat nadat die bekende van je de tafelpoot langs de muur krast of een te groot gat maakt met boren? Schade in je woning kan al vrij snel ontstaan en zorgt vaak voor flinke schadeposten. Zodra jij een bekende ‘onverzekerd’ in je huis laat klussen is het natuurlijk ook een stuk lastiger om het onder de verzekering te laten vallen. Daar sta je dan met je besparing van enkele tientjes. Bij Studentverhuizers ben je natuurlijk verzekerd en dat neemt een stuk stress en onzekerheid bij je weg.

Klaar voor zekerheid en professionaliteit?

Je hebt een klus of verhuizing in huis die je professioneel wilt laten uitvoeren zonder er zelf te veel omkijken naar te hebben. Wij geven je groot gelijk. Bovenstaande voordelen laten je zien waarom je er verstandig aan doet een professioneel klus- verhuisbedrijf in te schakelen. Studentverhuizers heeft jarenlange ervaring en adviseert je graag. Neem contact op met een van onze specialisten en wij kijken samen hoe wij jouw vraagstuk kunnen beantwoorden.

Ga naar de bovenkant