Wij denken aan alles bij het ontruimen van uw woning

Goedkoop ontruimen

Bij een ontruiming komt meer kijken dan u verwacht, het kan voorkomen dat u zelf geen tijd heeft of een helpende hand goed kunt gebruiken. Dankzij onze ruime ervaring in ontruimingen, groot of klein, bent u bij StudentVerhuizers aan het juiste adres.

Vooraf wordt besproken wat uw wensen zijn of het nou gaat om het bezemschoon opleveren van uw oude woning of bijvoorbeeld een complete inboedel ontruiming na een overlijdensgeval. Ons team van ervaren ontruimers staat voor u paraat. Wacht niet langer, u bent slechts 1 klik verwijderd van een geheel vrijblijvende offerte.

Wij denken aan alles bij uw woningontruiming

Bij het ontruimen van woningen worden er vaak eisen gesteld door de eigenaar of verhuurder. U dient de woning binnen een beperkte tijd, in dezelfde staat zoals u deze destijds heeft betrokken, op te leveren. De muur moet worden gewit, het laminaat moet eruit, maar vergeet vooral niet de gaatjes in de muren op te vullen.

Als het om verhuizen, klussen en ontruimen gaat zijn wij net Tefal “wij denken aan alles”!

Om onnodige boetes te voorkomen kunt u zich laten informeren over de mogelijkheden en kunt u eenvoudig de oplevercriteria doorgeven aan de ontruimmanager. Deze maakt een ontruimplan voor elk budget. En dat elke dag van het jaar, zelfs op feestdagen. Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan!

Voordelen

 • Ontruimen voor elk budget
 • Kwalitatieve ontruimservice
 • Discreet ontruimen mogelijk
 • Benodigde gereedschappen aanwezig
 • Heldere communicatie

Goedkoop ontruimen en bezemschoon opleveren van uw pand

Vaak worden er hoge bedragen gevraagd voor het ontruimen van een woning of bedrijfspand. StudentVerhuizers is dan de betaalbare oplossing. Wij streven ernaar om uw ontruiming zo goedkoop mogelijk uit te voeren, zonder dat ten koste gaat van de kwaliteit.

Onze ontruimservice is een betrouwbare partij die aan alle zaken omtrent het ontruimen denkt.
Professionaliteit is een vereiste.

Zo werken wij onder andere voor overheidsinstellingen, woningcorporaties en makelaars die hoge kwaliteitseisen stellen. Ook bij particulieren levert ontruimservice een hoogwaardige dienst.

bedrijfspand ontruimen

Mocht u meer informatie willen ontvangen over het ontruimen? Onze ontruimmanager beantwoordt graag al uw vragen en voorziet u van nuttige tips.

Ontruiming na overlijden

Een ontruiming na overlijden is een emotioneel ondernemen voor velen. Vaak wordt dit liever uit handen gegeven aan een derde partij.

Met regelmaat ervaren wij dat er geen geïnteresseerden zijn in de overgebleven inboedel, waardoor bepaalde objecten naar een opslagplaats of kringloopwinkel moeten worden gebracht. Voor StudentVerhuizers is dit geen enkel probleem. In overleg met u komen wij altijd tot een oplossing op maat. Ook voor een lager budget is dit mogelijk.

Meer weten over onze ontruimservice?

Wilt u meer weten over onze ontruimservice. Of wilt u direct weten hoe goedkoop we bij u kunnen ontruimen?

Neem contact met ons op of vraag direct vrijblijvend een ontruimofferte aan, zo weet u snel wat de mogelijkheden zijn.

Project Gallery

Get A Quote Today

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti quos dolores et quas.

  UW VOORNAAM*
  UW ACHERNAAM *
  EMAIL ADRES *
  TELEFOONNUMMER

  ONDERWERP

  HOE KUNNEN WIJ U HELPEN?