Inpakservice verhuis

Inpakservice verhuis2018-01-17T09:36:01+01:00

De professionele inpakservice van StudentVerhuizers

inpakservice

Een verhuizing is vaak een hele onderneming. Een goed begin is dus het halve werk. Wij adviseren onze klanten dan ook altijd op tijd te beginnen met het inpakken en de voorbereidende werkzaamheden.

Uit ervaring weten we dat de meeste klanten het verhuis klaar maken van de inboedel een hele rompslomp vinden die ze liever uitbesteden.

Hier spelen wij handig op in door het leveren van een professionele inpakservice. Door de grote vraag naar inpakhulp hebben wij in de loop der jaren onze inpakservice geprofessionaliseerd.

Veel klanten ervaren het als zeer prettig om een professional erbij te hebben die het inpakwerk uit handen neemt. Ook benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Onze verhuisspecialist vertelt u met alle liefde over de mogelijkheden. Bel voor meer informatie 085 201 3333.

Waarom gebruik maken van de inpakservice?

Waarom zelf moeilijk doen als je gehele inboedel binnen no time ingepakt en verhuis klaar gemaakt kan worden door onze handige inpakstudenten.

Wij nemen zelf alle inpakmaterialen mee. Denk hierbij aan; de dozen, de sealfolies en noppenfolies.

Voor uw garderobe hebben wij speciale garderobe dozen en voor uw bankstel en matrassen hebben wij speciale plastic beschermhoezen.

professioneel inpakken

Zelfs uw elektronica als televisies en audiosystemen worden met zorg ingepakt in speciale elektronica dozen. Bespaar u zelf een hoop moeite en laat u aangenaam verassen door onze handige inpakservice.

Onze Inpakservice bestaat uit

 • Professioneel inpakken en labelen van de dozen
 • Demonteren en inpakken van kasten, bedden e.a. meubels
 • Loskoppelen, uitlekken en inpakken van witgoed
 • Inpakken van bankstellen en matrassen met hoezen
 • Insealen van (hoog glans) meubelen met speciale meubelfolie
 • Demonteren en inpakken van elektronica als televisie en geluidinstallaties
 • Inpakken van piano’s , vleugels e.a. instrumenten
 • Meenemen van uw oude meubels voor de studentenkringloop

Hoe gaat de inpakservice te werk?

Neem telefonisch contact op met onze verhuisspecialist

Deze zal u voorzien van handige informatie en uw wensen achterhalen. In overleg met u zal worden ingeschat hoeveel dozen en inpakmateriaal er nodig is voor het professioneel inpakken van de inboedel.

WAT KOST MIJN VERHUIZING?
BINNEN 24 UUR ANTWOORD!

Top kwaliteit studentenverhuisservice

Klik op onderstaande foto voor meer impressies van onze verhuizingen

Impressies van verhuizingen

 • Uw verhuizing eenvoudig regelen
 • Eerlijk en helder verhuisadvies
 • Vakkundig verhuizers
 • Professionele verhuismaterialen

KLANTENBEOORDELINGEN

 • Samantha KamsteegVerhuizing super snel en netjes geregeld! Alles keurig achter gelaten. Meubels ook uit elkaar gehaald en in elkaar gezet. Top!! Zou het zeker aanraden aan anderen.
  Samantha Kamsteeg
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Wij nemen op de inpakdag zelf de dozen en inpakmaterialen mee

De meeste mensen kiezen ervoor om een dag voor de verhuizing de inboedel in te laten pakken, maar dit kan uiteraard ook al enkele dagen voor de verhuizing.

Het verhuisklaar maken

De inpakservice heeft als doel om de verhuisdag zo vlot mogelijk te laten verlopen door middel van een goede voorbereiding. Dit zullen wij doen door alle kleine items zoveel mogelijk in dozen te stoppen, de meubels te demonteren of in te pakken met folie en alles zoveel mogelijk klaar te zetten voor de verhuisdag.

De inpakstudenten zullen zelf beoordelen of bepaalde meubels gedemonteerd moeten worden. Dozen en items kunnen indien gewenst worden gelabeld zodat op de verhuisdag de verhuizers precies weten naar welke kamer alles gebracht moeten worden.

Inpakservice team

Ons inpakteam bestaat uitsluitend uit ervaren verhuisstudenten en gediplomeerde verhuisvoormannen die beschikken over de juiste vakkennis om een inboedel op professionele wijze in te pakken. Zo bent u er altijd zeker van dat uw meubels de juiste bescherming krijgen die nodig is.

De kans op schade zal worden geminimaliseerd en de verhuizing kan zonder onnodige stress worden uitgevoerd. Vaak krijgen wij als vraag om hetzelfde team van inpakkers ook in te zetten voor de verhuizing. Wij zullen uiteraard altijd ons best doen om dezelfde verhuizers in te plannen.

Ga naar de bovenkant