Goedkoop verhuizen

Goedkoop verhuizen2018-10-15T18:59:09+02:00

Goedkoop verhuizen binnen en buiten de Randstad

verhuizen

Goedkoop verhuizen met een professionele en betrouwbare verhuisservice? Dat kan door heel Nederland! Of het nou gaat om een kleine verhuizing, gezinsverhuizing, seniorenverhuizing, bedrijfsverhuizing of internationale verhuizing. Met ruim 150 verhuizingen per week is StudentVerhuizers de betaalbare oplossing voor al uw verhuizingen en transporten.

Wij verhuizen niet alleen studenten maar bieden onze diensten aan voor iedereen die goedkoop wil verhuizen. Door professionele verhuizers in combinatie met streng geselecteerde verhuisstudenten in te zetten, kunnen wij onze diensten veel goedkoper aanbieden dan een erkende verhuizer, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit.

Met standplaatsen in Rotterdam, Amsterdam, Den Haag en Utrecht staan wij snel voor u paraat.

Alle voordelen van StudentVerhuizers

Bij StudentVerhuizers staat klanttevredenheid hoog in het vaandel, wij zijn pas tevreden als u het bent. U ontvangt ervaren werklui over de vloer, die u met liefde en zorg helpen u spullen veilig en efficiënt op de nieuwe locatie te krijgen.

Daarbij staat u bij StudentVerhuizers vrij om zelf te bepalen in hoeverre u zelf wilt meehelpen met uw verhuizing. Maakt u zelf van te voren alles verhuisklaar of heeft u een helpende hand nodig bij het inpakken of (de)montage werkzaamheden?

Alles is bespreekbaar, het is zelfs mogelijk om vooraf uw budget aan te geven zodat wij op basis hiervan kunnen schatten, in welke mate wij u van dienst kunnen zijn.

WAT KOST MIJN VERHUIZING?
BINNEN 24 UUR ANTWOORD!
 • Uw verhuizing eenvoudig regelen
 • Eerlijk en helder verhuisadvies
 • Vakkundige verhuizers
 • Professionele verhuismaterialen
Klik op onderstaande foto voor meer impressies van onze verhuizingen

Impressies van verhuizingen

Vroegboekkorting

Vroegboekkorting

Reserveer uw verhuizing 1 week van te voren en ontvang 5% vroegboekkorting.

5procentKorting

Met spoed verhuizers nodig?

Wij onderscheiden ons van andere verhuisbedrijven door van A tot Z met de klant mee te denken. Naast dat wij ons uiterste best doen u zo goedkoop mogelijk te kunnen verhuizen bieden wij u ook verhuisadvies en tips.

Wij weten dat voor veel van onze klanten verhuizen een stressvolle situatie is, door u van begin tot eind goed te ondersteunen en met u mee te denken, nemen wij u een hoop zorgen uit handen.

Alle verhuizers zijn goed getraind en communiceren helder. Tijdens de verhuizing heeft u 1 aanspreekpunt en kunt u uw wensen makkelijk doorgeven, zodat alle meubelstukken in de juiste kamer staan en u achteraf niet meer zelf hoeft te sjouwen.

Naast de verhuisservice helpen wij u ook met het opleverklaar maken van uw oude woning of met klussen in uw nieuwe woning. Een lampje ophangen, muurtje schilderen of laminaat leggen? Voor onze handige klussers is geen enkele klus te klein of te groot. Wij zetten graag de puntjes op de i.

KLANTENBEOORDELINGEN

 • Nynke van der VeenTOP verhuizers. vakkundig bereidwillig, werken netjes en hard. Ook nog eens heel vriendelijk. Ik raad het iedereen aan! Erwin en Mike, top mannen. Ongelooflijk, Ze deden alles ook rolgordijnen monteren, bed monteren. Bedankt
  Nynke van der Veen
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Voordelen

 • Binnen 24 uur een offerte
 • Altijd goedkoop verhuizen
 • Ervaren inzichtrijke verhuizers
 • Professioneel verhuismateriaal
 • Verzorgde 22m3 verhuiswagens
 • Verhuizing makkelijk in te plannen
 • Goed advies en dito begeleiding
 • Heldere communicatie
 • Verhuizing makkelijk inplannen
 • Geen addertjes onder het gras

Verhuizen met spoed

Met regelmaat worden wij gevraagd of wij met spoed kunnen verhuizen. Dit kan bijvoorbeeld door een relatiebreuk of scheiding. Ook met spoedverhuizingen hebben wij dus inmiddels ruime ervaring. In discretie verhuizen kan soms lastig zijn.

Vaak is een vereiste om de verhuizing uit te voeren tussen bepaalde tijdstippen en wordt gevraagd om zodanig te verhuizen zonder dat de partner dit door heeft en weet waar de nieuwe woning is. Met al deze zaken houden wij rekening en bieden daarbij ook graag een steuntje in de rug.

Onze verhuismanager voorziet u graag van advies en kan eenvoudig een offerte voor u opstellen. Als u woont in Rotterdam, Den Haag, Amsterdam, Utrecht, of in de omgeving van de randstad kunnen wij u vaak al dezelfde dag of de volgende dag van dienst zijn.

Bij spoedverhuizingen verzoeken wij u vriendelijk telefonisch contact met ons op te nemen, zodat de verhuizing direct ingepland kan worden.

Verhuiswagen met professioneel verhuismateriaal

StudentVerhuizers beschikt over een groot wagenpark met goedverzorgde 22m3 en 35m3 verhuiswagens met hydraulische laadklep. In alle verhuiswagens zijn standaard alle benodigde verhuismaterialen aanwezig.

U kunt hierbij denken aan een grote stapel verhuisdekens, spanbanden, maar ook rolmaterialen als steekwagens, hondjes en trolleys waarmee alles zeer efficiënt en schadevrij de verhuiswagen ingerold kan worden.

Naast de stapel verhuisdekens die gebruikt wordt om u inboedel netjes mee te beschermen, kunt u er ook voor kiezen om bepaalde meubelstukken extra te laten wrappen in stretchfolie. Doordat de inzichtrijke verhuizers goed gebruik maken van de verhuis gereedschappen, zal de verhuizing zeer efficiënt en veilig verlopen.

professioneel verhuismateriaal

U kunt op aanvraag ook gebruik maken van onze verhuislift of touw en blok katrol. De katrol heeft een groot verhuisnet waarin meerdere spullen in 1 keer omhoog of omlaag kunnen worden getakeld.

Goedkoop verhuizen nationaal of binnen Europa

Met standplaatsen in Rotterdam, Den Haag, Amsterdam, Utrecht en Eindhoven bieden wij onze goedkope verhuisdiensten aan door heel Nederland.

Gaat u verhuizen naar het buitenland, dan is dit ook geen probleem. Wij hebben naast onze nationale verhuizingen ook minimaal 5 verhuizingen per maand binnen Europa. Zo verhuizen wij met regelmaat naar België en Frankrijk, maar hebben wij ook verhuist naar Spanje, Londen, Italië en Zwitserland.

Goedkoop verhuizen door heel Nederland en Europa is nog nooit zo makkelijk en goedkoop geweest. Wacht niet langer en laat u volledig ontzorgen door onze verhuismanager. Deze informeert u met liefde over alle mogelijkheden en houdt rekening met uw budget.

Wij zijn gemakkelijk bereikbaar per email, telefoon of door het invullen van het snelle offerte formulier.

Ga naar de bovenkant